Kisi Konten v2

logo kothak isi

The Kisi Konten (Versi 2), dikembangake dening JESS3 lan Eloqua, nerangake hubungan antarane jinis konten lan saluran distribusi, cocog konten karo tahap panuku ing proses tuku, nglengkapi para pemasar karo Indikator Kinerja Kunci kanggo saben jinis konten, lan ngirim kabeh ing kothak sing gampang dicerna.

Pambuka Infographic maos: The tuku proses diwiwiti suwe sadurunge wong sales ngubungi prospek. Bahan bakar sing nyurung prospek saka kapentingan laten nganti dikarepake aktif digawe, dikurasi utawa dipikolehi karo merek, disebarake liwat saluran sosial lan diukur saka target bisnis. Content Grid v2 minangka kerangka kerja kanggo proses Pemasaran Konten.

Kisi Konten v2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.