Nutup Kesenjangan Antarane Penjualan lan Pemasaran

Layar layar 2013 03 02 ing 12.24.38 PM

Topik ing ngganti corong penjualan ana ing pikirane saben perusahaan. Sisih utama saka pangowahan yaiku kepiye cara ndeleng sales, lan sing luwih penting, kepriye strategi sales lan marketing luwih selaras tinimbang sadurunge. Organisasi kudu nganalisa kepiye organisasi nyedhaki dodolan kanthi konsisten supaya ora ilang kesempatan. Apa transisi saka marketing nganti sales lancar? Apa sampeyan menehi informasi sing cukup kanggo kaloro pihak? Apa sampeyan targetake prospek sing bener? Iki minangka pitakon sing kudu ditakonake kanthi rutin.

Enablement sales, miturut pendapat saya, nggabungake rong tim (sales and marketing) kasebut. Iki nggawe hubungan simbiosis, ing endi suksese siji gumantung karo liyane lan uga sebaliknya. Asile, tim kasebut dadi luwih terintegrasi lan nggawe alur kerja sing bakal nggampangake pegangan tangan lan njaga pelanggan.

Klien kita ing TinderBox wis makarya karo macem-macem organisasi kanthi nyedhiyakake klien software manajemen proposal penjualan. Proposal penjualan minangka bagean penting saka proses penjualan, nanging uga ngerti manawa interaksi sadurunge salesperson entuk tataran proposal bisa nggawe hubungan supaya bisa maju. Ngrungokake pelanggan kanthi nyata lan nglumpukake data saka marketing bakal mbantu sampeyan ora mung njupuk langkah proposal, nanging bakal mbantu nggawe proposal media sing apik sing cocog karo kekarepan lan kebutuhan prospek kasebut.

Kita makarya karo tim ing TinderBox kanggo nindakake riset babagan enablement sales lan kepiye cara nggawe game. Apa sampeyan ngalami sawetara rasa payu iki? Apa perubahan sing sampeyan lakoni ing organisasi kanggo nyelarasake dodolan lan pemasaran?

Infographic Enablement Sales

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.