Chase 2012 Statistik Blanja Liburan nganti Saiki

Yen sampeyan ana ing industri E-commerce lan sampeyan durung ngunjungi situs Chase Paymentech Pulse, sampeyan kudu. Chase Paymentech nglumpukake data pamroses pembayaran saka 50 sudagar e-commerce paling gedhe. Iki dudu data survey utawa polling, nanging nyata, data tuku langsung saka pedagang e-commerce AS, nyedhiyakake persentase saben dina saben taun, ing taun, babagan penjualan dolar lan transaksi. Bagan ing situs kasebut nyakup penjualan, jumlah transaksi, lan ukuran tiket rata-rata. Situs kasebut uga menehi umpan balik saka analis utama lan ahli e-commerce.

2012 Holiday Shopping Infographic

Sampeyan uga bisa ngetutake Paymentech ing Facebook, Paymentech ing Twitter, utawa Paymentech ing LinkedIn.

Pulse uga mbandhingake jumlah tiket rata-rata saben dina kanggo para pedagang e-commerce sing padha wiwit musim liburan 2011 nganti taun iki. Data kasebut nuduhake tuku online sing pangguna nggunakake kertu kredit, kertu debit, panebusan kertu hadiah, lan cara pambayaran alternatif. Data e-commerce Pulse ora dimaksudake kanggo ngevaluasi salah siji pedagang tartamtu lan ora ngaku makili kabeh industri e-commerce kanthi sakabehe; luwih becik, nyedhiyakake sekumpulan indikator pedagang sing konsisten taun-taun adhedhasar sawetara pedagang e-commerce Chase Paymentech sing paling gedhe.

pambocoran: Chase Paymenttech yaiku klien saka DK New Media lan nyewo kita kanggo nggawe infographic iki! Kita uga pelanggan. 🙂