Cara Ngembangake Twitter ing ngisor iki

nambah pandherek twitter

Kayane lucu banget kanggo wong lanang sing lagi seneng Twitter ing ngisor iki nyusut kanggo ngirim an Infographic babagan cara tuwuh ing ngisor iki… Nanging aku bakal nerangake.

Ing wulan pungkasan, aku wis ngresiki puluhan ewu akun sing daktindakake ing Twitter. Aku ngetutake udakara 30k akun, nanging aku wis nyaring nganti kurang saka 5k lan terus ngresiki. Nalika aku wis nyingkirake akun spam, akun kasebut wis mandheg ngetutake aku ... nyebabake pangikutku dadi sithik.

Aku ora sengaja ngetutake akeh kanca lan nate sedhih banget. Yen aku ngetutake sampeyan - cukup wenehi cathetan kanggo aku lan aku bakal ngetutake maneh… iku dudu pribadi. Aku ora sengaja ngetutake sawetara wong. Oalah, bali menyang Infographic! Twiends nggabungake sheet tip iki babagan cara tuwuh twitter sampeyan lan apik lan uga lengkap.

Sing paling disenengi babagan saran iki yaiku saran sing kuat kanggo nambah pandhuan sing relevan. Yen sampeyan tuku pengikut saka endi wae, sampeyan bisa uga nomer akeh, nanging sampeyan bakal kebanjiran karo spam. Twitter wis kerja keras nambah nomer supaya sistem kasebut rusak saka njero liwat spam. Kasus kasebut yaiku ketidakmampuan kanggo ngilangi akeh wong. Twitter ora bakal ngidini sampeyan ... nanging ora duwe masalah yen sampeyan ngetutake akeh. Sing bisu. Yen Twitter bisa nggarap kualitas konten ing platform kasebut lan mbusak peretas - kualitase bakal nambah lan luwih akeh wong sing bakal seneng karo platform kasebut.

Mangkene carane Tuwuh Twitter Sampeyan Sawise Iki:
tuwuh twitter ing ngisor iki

5 Komentar

  1. 1

    Aku tansah duwe cilik lan biasane ditargetake ing Twitter. Nanging aku mikir yen ing taun anyar. Aku bisa nandur modal ing TweetAdder. Mung supaya aku bisa ngotomatisasi proses sethithik.

  2. 2

    Aku tansah duwe cilik lan biasane ditargetake ing Twitter. Nanging aku mikir yen ing taun anyar. Aku bisa nandur modal ing TweetAdder. Mung supaya aku bisa ngotomatisasi proses sethithik.

    • 3

      Hi Paul,

      Aku TweetAdder duwe sawetara fitur sing apik ... nanging uga sawetara sing mbebayani. Contone, aku seneng banget karo kemampuan kanggo nggoleki kanthi profil lan ngundhuh dhaptar sing ditargetake. Nanging, ana kesempatan sing apik kanggo nyiksa sistem yen sampeyan pengin. Terusake kanthi ati-ati lan aja nganti digodha kanggo nyiksa.

      Cheers,
      Doug

      • 4

        Hi Doug

        Aku krungu omonganmu. Mulane aku mung nambahake wong sing aku tindakake lan ora tindakake kanthi manual. Aku ngerti yen karo TweetAdder sampeyan bisa nindakake iki kanthi otomatis ing antarane liyane 
        samubarang. Nanging aku rada waspada yen nindakake iki.

  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.