Brand Sampeyan minangka Planet - Karyawan Sosial

pegawe sosial

Kita bungah nalika ndeleng KabehSosial lan kemampuan kanggo nggunakake karyawan sampeyan dhewe kanggo mbantu nambah swara perusahaan sampeyan, nanging isih kaget amarga sepi perusahaan kasebut. Kita ngerti manawa sawetara karyawan ora nyambung, nanging nalika ndeleng sawetara retweet teka saka perusahaan karo atusan karyawan, kita bakal kepengin weruh apa sing salah.

In Karyawan Sosial: Sepira Gedhe Perusahaan Nggawe Media Sosial, Pemasaran Fokus Biru mburine sawetara merek terkenal — kayata IBM, AT&T, Dell, Adobe, Southwest Airlines, Cisco, Acxiom, lan Domo - narik crita sukses bisnis sosial sing menehi inspirasi sing nyebabake perusahaan kasebut mlebu ing abad kaping 21. Merek canggih iki wis padha karo kasunyatan: dalan menyang bisnis sosial yaiku liwat nguatake karyawan sosial.

Go priksa Karyawan Sosial kaca kebangkrutan lan njupuk conto bab!

Karyawan Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.