Sepira Gedhe Tumblr?

sepira gedhene tumblr

Oke, bisa uga pitakonan sing pertama yaiku Tumblr apa? Tumblr minangka platform microblogging lan situs web jejaring sosial (saiki duweke Yahoo!). Platform kasebut ngidini pangguna ngirim multimedia lan konten liyane menyang blog bentuk cendhak. Sistem kasebut wis nggawe cara kanggo dituduhake karo pangguna liyane - ndorong akeh keterlibatan lan visibilitas kanggo wong sing nggunakake. Dheweke uga duwe sing apik banget app mobile.

Nalika aku ora asring Tumblr, iya nuduhake konten ing blog Tumblr Liwat Jetpack integrasi sing ditambahake WordPress. Aku uga ngetutake sawetara Tumblr lan entuk email nganyari sing apik banget saka sistem kanthi rincian apa sing dituduhake dening sapa. Minangka pemasar, sampeyan bisa uga ora ngerti sepele gedhene jaringan iki. Nomer kasebut pancen apik banget!

Ulasan Host Web wis nuduhake infographic iki kabeh babagan Tumblr:

sepira gedhene-iku-tumblr

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.