Wawasan Data Gedhe saka Microsoft

wawasan data amba

Miturut Microsoft Tren Data Big Global Global: 2013 sinau luwih saka 280 wong sing njupuk keputusan IT, tren ing ngisor iki muncul:

  • Sanajan departemen IT (52 persen) saiki lagi nyopir panjaluk data amba, layanan pelanggan (41 persen), sales (26 persen), keuangan (23 persen) lan pemasaran (23 persen) departemen saya akeh nyengkuyung.
  • Pitulas persen pelanggan sing disurvei ana ing tahap awal riset solusi data amba, dene 13 persen wis nggunakake kabeh; saklawasé 90 persen pelanggan sing disurvei duwe anggaran khusus kanggo ngatasi data gedhe.
  • Saklawasé setengah pelanggan (49 persen) nglaporake manawa tuwuh ing volume data minangka tantangan sing paling gedhe nyopir adopsi solusi data amba, banjur kudu nggabungake alat intelijen bisnis sing beda (41 persen) lan alat sing bisa ngerteni wawasan (40 persen).

Perusahaan nerbitake temuan kasebut menyang Pusat Berita Microsoft esuk iki, diwiwiti seminggu pengumuman sing fokus ing pelanggan data amba, produk lan investasi mbesuk.

Data gedhe pancen duweni potensi ngowahi cara pamrentah, organisasi, lan institusi akademik nindakake bisnis lan nemokake, lan bisa uga ngubah cara saben wong urip saben dinane. Susan Hauser, wakil presiden perusahaan Microsoft Enterprise lan Partner Group

data-gedhe-microsoft

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.