Konco Tombol Kaya Facebook

Tombol Kaya Facebook

Tombol Facebook Like minangka salah sawijining elemen paling nyebar ing Web sing nate weruh. Kanthi popularitas Facebook lan jaman pemasaran media sosial saiki, webmaster nyoba-nyoba golek pie lalu lintas sosial.

Mangkene ndeleng statistik panggunaan tombol Facebook Like sing nggegirisi. Sampeyan ora bakal bisa ndeleng tombol Kaya maneh.

PS - Apa iki mung nggawe sampeyan pengin klik tombol "Seneng" ing kana?

tombol konco-ing-facebook-kaya
Liwat: Boostlikes.com

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saka apa sing dakkerteni nganti saiki, Dominos wis nindakake tugas sing apik amarga ana media sosial. Dheweke wis nggunakake kanthi bener lan wis nandheske faktor psikologis manungsa, supaya bisa entuk tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur. Dheweke wis nindakake tugas sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.