Konco Tombol Kaya Facebook

Tombol Kaya Facebook

Tombol Facebook Like minangka salah sawijining elemen paling nyebar ing Web sing nate weruh. Kanthi popularitas Facebook lan jaman pemasaran media sosial saiki, webmaster nyoba-nyoba golek pie lalu lintas sosial.

Mangkene ndeleng statistik panggunaan tombol Facebook Like sing nggegirisi. Sampeyan ora bakal bisa ndeleng tombol Kaya maneh.

PS - Apa iki mung nggawe sampeyan pengin klik tombol "Seneng" ing kana?

tombol konco-ing-facebook-kaya
Liwat: Boostlikes.com

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saka apa sing dakdeleng nganti saiki, Dominos wis nindakake pakaryan sing apik karo kehadiran media sosial. Dheweke wis nggunakake kanthi wicaksana lan menehi penekanan ing faktor psikologis manungsa, entuk tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur. Dheweke wis nindakake pakaryan sing apik banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.