Pemasar B2B Golek Sukses Kanthi Pemasaran Konten

LinkedIn CONFIDENS BOOST REVISED 1 2

Saben taun, jumlah dhuwit sing diinvestasikan marketing konten strategi kayane saya rame. Khusus, pemasar konten B2B ngupayakake entuk kesadaran merek, generasi timbal, akuisisi lan loyalitas pelanggan, lalu lintas situs web, lan penjualan liwat kreasi konten. Nalika para pemasar luwih cerdas karo strategi sing digunakake kanggo nyebar konten, taktik, platform, lan tren sing entuk keuntungan sing paling gedhe?  LinkedIn tim karo MarketingProfs lan Isi Marketing Institute kanggo mangsuli pitakon iki, lan ngrusak lanskap saiki.

Data nuduhake manawa 73% pemasar nggawe luwih akeh konten ing taun kepungkur lan para pemasar sing sukses nggawe promosi konten ing 7 platform media sosial, mung karo 4 sing digunakake dening tim sing kurang efektif. Infografis mbuktekake minangka salah sawijining strategi sing paling sukses, dadi popularitas kanthi 51% pemasar B2B taun iki, nganti 13% saka taun sadurunge. 91% pemasar B2B seneng promosi konten ing LinkedIn, banjur Twitter dadi 85%. Temokake taktik pemasaran konten sing paling digunakake para pemasar B2B lan sing dipercaya paling efektif ing infographic ing ngisor iki.

Kapercayan LinkedIn nambah

2 Komentar

  1. 1

    Kelsey, data apik ing kene !! Posisi sing informatif banget kanggo ngewangi para pemasar liyane ndeleng apa sing dadi kinerja top para pemasar kelas kanthi efektif !!

    RMSorg
    WallStreetBranding

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.