8 Alasan Napa Pengunjung Ninggalake Situs Sampeyan

tandha metu

KISSmetrics nyedhiyakake 8 alasan utama supaya pengunjung ninggalake situs web sampeyan:

  1. Pengunjung frustasi dening pandhu arah rumit utawa ora konsisten.
  2. Pengunjung diganggu dening nyembul, flash, lan pariwara liyane sing ngalihake perhatian.
  3. Pengunjung ora bisa nemokake apa sing digoleki amarga ora apik konten sing wis kabentuk.
  4. Pengunjung kaget video utawa audio sing diwiwiti kanthi otomatis ing kaca.
  5. Pengunjung kudu ndhaptar situs kasebut.
  6. Pengunjung nampa situs kanthi desain mboseni utawa konten sing mboseni.
  7. Pengunjung ora bisa maca amarga ukuran font, jinis lan panggunaan warna sing kurang.
  8. Pengunjung bali lan ora nate nemokake konten sing dianyari.

ninggalake situs web

Source: Apa sing Nggawe Wong Ninggalake Situs Web?

4 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.