5 Langkah kanggo Nambah Lalu Lintas lan Ngonversi Pratelan dadi Pelanggan

apa pemasaran mlebu

Wong-wong ing Grup Utuh Utuh wis ngluncurake infographic, Apa Inbound Marketing? Infografis sing paling apik yaiku sing duwe ide rumit lan disederhanakake. Infographic iki tujuane nganakake ing topik pemasaran inbound.

Siji-sijine kritikku babagan infographic iki yaiku yen ana langkah gedhe sing ilang ing antarane nulis konten lan ditemokake ... lan iku optimalisasi lan promosi. Supaya bisa ketemu, sampeyan ora bisa ngenteni wong golek sampeyan, sampeyan kudu ngoptimalake lan promosi konten supaya dununge ngendi pamirsa katon.

Iki tegese nyebarake rilis pers, nuduhake konten kanthi sosial, sindikasi konten menyang komunitas sing ditarget, ngoptimalake konten supaya bisa ditemokake ing asil mesin telusuran, lan malah mbayar promosi konten. Kabeh wong saiki wis nulis konten lan ana akeh konten hebat, sejatine, ora ditemokake amarga perusahaan durung nindakake promosi konten kasebut.

Dadi, apa Inbound Marketing