5 Ramalan Pemasaran Media Sosial kanggo 2014

prediksi pemasaran 2014

Apa kita bakal kaget yen agensi pemasaran media sosial Offerpop wis teka karo limang tren pemasaran sing bakal ditonton ing taun 2014 - kabeh kasebut nuduhake tuwuhing gegayutan karo sosial media marketing?

  1. Konsumen bakal dadi pemasar konten.
  2. More integrasi sosial dadi pemasaran tradisional.
  3. Ndamel pranala email kanthi pemasaran media sosial.
  4. Luwih sosial commerce.
  5. More kampanye media sosial umume.

Nalika kegiyatan babagan media sosial bisa saya tambah, aku rada pesimis babagan upaya pemasaran babagan media sosial. Aku yakin bisa uga ana kegiyatan, nanging kurang gaweyan. Piranti kanggo pemasaran media sosial bakal terus nambah lan nyedhiyakake kabeh kebutuhan para pemasar kanggo sindikasi, adol lan nanggapi media sosial - tanpa nglampahi wektu luwih suwe! Kanthi tuwuhing kabeh wong bakal luwih rame lan bakal angel narik kawigatene konsumen lan bisnis kajaba sampeyan nindakake tugas sing hebat.

Prediksi pemasaran 2014

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.