5 Pembeli Online Ngalahake Preinan

jinis toko online

Wong-wong ing Maxymiser nuduhake infographic paling anyar, 5 Pembeli Online Ngatur Interwebs Liburan. Aku seneng banget karo wawasan kaya iki amarga kakehan data sing ana ing toko nuduhake rata-rata… banjur ngilangi data miturut jenis kelamin, umur, lan penghasilan. Kasunyatane yaiku akeh macem-macem motivasi kanggo wong sing tuku.

Maxymiser ngenali 5 wong sing duwe pengaruh. Dheweke yaiku pemburu sing murah, pembeli online pertama, pembeli sing apik banget, pembeli sing duwe inspirasi lan sing tuku menit pungkasan.

5 Pembeli Online Ngatur Liburan Interwebs v2

2 Komentar

  1. 1

    Kaya uripe saya angel, aku kudu nganggep aku jinis pungkasan saka toko - yaiku pembeli pungkasan. Katon isih ana wektu kanggo nindakake iki lan nindakake sadurunge Natal lan sadurunge sampeyan ngerti, tanggal 20 Desember lan sampeyan ora duwe hadiah kanggo kulawarga sampeyan dhewe.

    • 2

      Aku karo kowe, @PetieKelly: disqus! Kasunyatane, anak-anakku biasane entuk hadiah liyane sawetara sawise preinan ... Aku malah ora bisa ngadeg ing jajaran pungkasan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.