30 Statistik Pemasaran Sampeyan Ora Kangen

statistik pemasaran digital infographic

Infographic apa wae sing nggawe para pemasar dadi inti saka usahane pancen kuat. Kita lagi wae lenggah karo klien dina iki lan mbukak strategi dhasar konten sing apik… ngembangake konten sing anyar, asring lan relevan ing platform sing dioptimalake kanggo telusuran. Kanthi garis dasar kasebut wis ana, mesthekake yen strategi seluler digunakake. Lan saliyane iku, ngembangake kehadiran sosial kanggo mbangun panguwasa lan pengaruh - nggawa wong bali menyang pemasaran online. Lan, mesthine, nggabungake citra liwat infografis lan video kanggo pengunjung sing seneng banget.

Optimind wis nggabungake cuplikan iki saka 30 statistik pemasaran digital kanggo dipikirake kanthi pemasaran online lan kehadiran e-commerce.

30-digital-marketing-stats

Infographic iki dikembangake dening Optimind, perusahaan adhedhasar Phillippines. Kanggo layanan pemasaran digital, sampeyan bisa ngunjungi www.optiminddigital.com. Kanggo desain web lan seo, ngunjungi www.myoptimind.com.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.