Laporan Benchmark Pemasaran B2012B 2

Benchmark b2012b 2

Optimalisasi dianalisis luwih saka 62 yuta kunjungan lan luwih saka 350,000 petunjuk saka 600+ situs web B2B ukuran cilik lan medium kanggo menehi wawasan babagan apa sing bakal digunakake lan apa sing ora ana ing jagad pemasaran web B2B. Ing ngisor iki minangka temuan utama lan sampeyan bisa ndownload kabeh Laporan Benchmark Pemasaran Web 2012 lan sinau temuan utama kalebu:

  • Sumber sing nggawe lalu lintas paling akeh menyang situs B2B?
  • Sumber generasi utama sing paling efisien
  • Saluran media sosial sing paling apik
  • Tren penting ing SEO lan telusuran mbayar

Infographic saka Optify iki nyoroti sawetara poin data sing luwih menarik sing ditemokake Optify sajrone analisis.

Tolok ukur Pemasaran B2B

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.