Apa ing $ 100,000 ing Pariwara Tuku

tuku 100000

Nglampahi $ 100k lan sampeyan entuk kertu pos surat langsung loro-sisi sing dikirim menyang 100,000 wong. $ 100k bakal entuk 4 titik komersial siaran ing Bravo sing dideleng dening 1.85 yuta. $ 150k bisa menehi sampeyan tren saben dina disponsori Twitter, pajanan saka 18 yuta Twitterer. $ 200k bakal nggawe sampeyan kampanye iklan bergambar Facebook sing dideleng udakara 266 yuta.

Pemasar ngrasakake efek saka demografi digital sing ganti. Nanging ngilangi angka kasebut nyritakake babagan transformasi gangguan media massa, amarga saluran anyar nggawe perang kabeh kanggo perhatian kita. Kepiye cara navigasi pilihan tanpa wates iki kanggo kauntungan lan nggawe pilihan pemasaran sing luwih cerdas?

edo-media-landscape-infographic-v7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.