Infochimps: Pakar Platform Data Big Sampeyan

infochimps

Minangka agensi, klien njaluk luwih akeh informasi babagan data sing diwenehake saka mesin pelapor - CRM, Email, Media Sosial, lsp. Nganti saiki, kita wis narik data iki dadi data nyimpen ing server internal, pijet, lan banjur ngekspor informasi sing dibutuhake.

Nanging, data dadi luwih angel disaring, dipisahake lan ditugasake. Contone, media sosial nyedhiyakake senar lan URL informasi sing kudu dievaluasi supaya bisa diwenehi tag, diklasifikasikake lan dilaporake kanthi bener. Lan jendela wektu sing dijaluk kanggo ngrampungake data iki saya suwe saya sithik. Volume data saya suwe saya gedhe - lan angel diatur. Klien kita butuh wangsulan ... saiki.

http://www.infochimps.com/resources/webinars/real-time-analyticsKetik solusi data amba kaya Infochimps. Infochimps miwiti bisnis kanthi fokus ngatur ewonan data kanthi cita-cita dadi 'wikipedia' data. Nanging, suwe-suwe, dheweke ngerti manawa nilai lan keahlian sing sejatine disedhiyakake yaiku mbangun infrastruktur lan layanan sing bisa ngatur data gedhe kanthi efektif.

Apa sampeyan minangka startup anyar sing saya tuwuh lan dikubur ing data, utawa perusahaan perusahaan sing butuh pitulung kanggo nyebarke solusi sing bakal mbantu ngekstrak, ngapusi lan nampilake data sing bisa ditindakake, Infochimps bisa mbantu. Manfaat tambahan kanggo platform minangka layanan? Dheweke wis duwe luwih saka 15,000 set data, lan minangka salah sawijining Gip mitra sing nyedhiyakake firehose data media sosial.

Penyebaran standar karo Infochimps minangka kombinasi layanan internal kanggo mbangun infrastruktur sing digabung karo pangguna sing ngakses lan ngembangake alat kasebut. Infochimps unik ing antarane platform data gedhe amarga fleksibilitas ing ukuran penyebaran.

Ringkesan Platform Infochimps:

Infrastruktur Data Gedhe

Lapisan Infrastruktur - Mesin dhasar sing nglumpukake data lan integrasi, wektu nyata Analytics, kumpulan skala gedhe Analytics, lan panyimpenan data.

  • Layanan Pangiriman Data ™ - DDS integrasi kanthi mulus karo lingkungan sing ana, nyedhiyakake kapabilitas ETL (ekstrak-transform-beban) sing bisa diukur, lan ngidini analisis data streaming nyata.
  • Manajemen Data - Apa HBase, Cassandra, Elasticsearch, MongoDB, MySQL, utawa liya-liyane, kita priksa manawa panyimpenan data sing tepat kanggo proyek kasebut mesthi ana ing pucuk driji sampeyan.
  • Cloud Hadoop - Nindakake analisis kumpulan skala gedhe kaya sing sampeyan butuhake, klompok ad-hoc Hadoop utawa alur kerja produksi sing mesthi ana. Akses kabeh alat sing sampeyan butuhake, kanthi skala lan tuning miturut permintaan.

Aplikasi Layer - Antarmuka kanggo nggawe Big Data bisa diakses, kalebu streamline Analytics alat skrip, dashboard grafis, lan API kuat.

  • Wukong - nyedhiyakake sing disederhanakake Analytics pengalaman skrip. Tulis Panjenengan Analytics ing Ruby sing ramah pangembang, mbukak kode lokal kanggo siklus pangembangan sing luwih cepet, lan pengaruh saiki Analytics skrip.
  • Dashpot ™ - Gawe visualisasi wektu nyata saka streaming data, tambah visibilitas menyang sistem Platform sampeyan, lan kanthi cepet miwiti lan mungkasi unit fungsional ing kluster data sampeyan.
  • platform API - Kanthi API gabungan, kontrol platform lan visibilitas data ing njero mung sawetara panjaluk web. Saiki ing versi beta.

Contone: Perusahaan media gedhe wis nggawe platform ngrungokake media sosial sing nglumpukake 18 utawa luwih aliran data media sosial. Aliran kasebut ditambah karo informasi jender, digabung dadi informasi ringkesan, diluncurake menyang konter, wis ditrapake sentimen, lan nglakokake kabar nalika dijaluk. Tujuan sistem yaiku kanggo nyedhiyakake warta kanthi nyata marang para pelanggan. Pelanggan liyane kalebu Whitefish, BlackLocus, Runa, Media Whaleshark, Lan Cava Biru.

Jadwalake demo nganggo Infochimps utawa email info@infochimps.com kanggo info liyane.

2 Komentar

  1. 1

    Yen aku ora nggegirisi, infochimp minangka jinis layanan sing bisa ngrungokake apa sing dibutuhake wong ing medai sosial lan banjur klien bisa ngrancang rencana kaya ngono? Aku bakal kasengsem karo situs web uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.