Influencer Aktif: Temokake Influencer B2B Gampang Kanggo Kampanye Pemasaran Influencer Sabanjure

Influencer Aktif: Temokake Influencer B2B kanggo Pemasaran Influencer

Dina iki, aku gabung karo 100 pengaruh liyane B2B nalika diluncurake Influencer Aktif. Iki minangka pasar digital influencer B2B pisanan kanggo merek B2B utawa B2C kanggo nemokake lan nyewa pengaruh langsung. Pasar influencer swalayan global iku unik amarga ngubungake para pemasar merek karo pengaruh sing dawane duwe reputasi lan kredibilitas penting ing macem-macem saluran. Perusahaan kasebut didegake dening Anthony James ("AJ"), sing duwe pengalaman pemasaran meh 30 taun lan dadi pengaruh sing kondhang kanthi luwih saka 2 yuta pengikut ing LinkedIn

Nemokake Influencer Minangka Tantangan

Kanggo pemasar global, nemokake pengaruh sing tepat kanggo ngunggahake merek lan mbayar premi sing dikarepake wis dadi masalah ing marketing influencer, utamane kanggo SMB. Uga, merek B2B winates ing marketing influencer lan asring gumantung karo postingan utawa pariwara sing disponsori, sing bisa larang lan ora efektif. Wutah belanja sing signifikan diprakirake ing marketing influencer, nanging nemokake pengaruh sing bener bisa dadi tantangan kanggo bisnis.

pemasaran influencer b2b pengaruh

Influencer Aktif bisa mbantu nyebabake pengaruh kanthi menehi sampeyan pengaruh umum babagan influencer ing pasar umum. Platform:

  • Nyedhiyakake profil influencer uga penawaran - kanthi rega transparan.
  • Pengaruh bisa nyedhiyakake penawaran sing kalebu ngomong, presentasi virtual, upaya pemasaran konten, promosi media sosial, utawa meh kabeh sing ditawakake.
  • Sederhana proses kanggo para pemasar B2B kanggo nemokake influencer sing tepat ing industri vertikal sing tepat kanthi cara sing luwih efektif kanggo ndhukung kampanye timbal-gen lan kesadaran merek. 
  • Demokratisasi akses menyang pengaruh lan nyedhiyakake cara sing luwih egaliter kanggo ngakses lan melu ing 11 negara, AS, Asia-Pasifik, lan Eropa. Nawakake gabungan tingkat pertama 30+ yuta wong lan jangkauan jaringan 150+ yuta wong - nomer sing saya akeh saben dina.  
  • Menehi komunikasi langsung saka pemasar menyang saben influencer lan proses sederhana kanggo nggabungake menyang kampanye pemasaran kanggo nambah pengaruh.
  • Nawakake area pertumbuhan anyar kanggo industri MarTech kanthi nyambungake pengaruh bisnis (B2B) karo para pembeli B2B. Ing jaman biyen, para influencer B2B durung bisa nggawe komersialisasi jaringan amarga watesan LinkedIn, lan siji-sijine cara pengaruh individu bisa pengaruh saka LinkedIn yaiku liwat penawaran sing wis ana kayata rencana InMail. Pos sing disponsori ing LI larang lan ora efektif.

Paling apik, ora ana biaya langganan utawa kudu ngirim ringkes sing dipriksa dening perantara. Keterlibatan langsung antarane bisnis lan influencer, lan mung ana biaya yen influencer setuju.

Deleng Profil lan Penawaran Kula ing InfluencerActive

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.