Nilai Konektor mungsuh Influencer

konektor

Kita terus berjuang ing industri influencer kanthi metrik kesombongan lan jumlah sing akeh. Aku wis kritis babagan industri wiwit diwiwiti ing media sosial manawa umume metrik lan platform ora bisa diukur pengaruh, dheweke mung ngukur ukuran jaringan, pamirsa, utawa komunitas.

Aku duwe jaringan sing akeh banget… saengga asring ora sopan lan aku angel nggawe koneksi sing apik karo akeh wong sing aku hormati. Suwe-suwe, wong-wong lan perusahaan cenderung melu lan ora nggatekake nalika kita ngarahake bisnis sing ana. Kadhangkala, kita nyambung maneh kanthi sengaja nalika nggoleki minangka sumber sing dipercaya babagan topik sing aku ora duwe keahlian. Wektu liyane, aku mung bisa mbukak ing konferensi utawa acara lan kedadeyan mau ana ing kana lan kita bakal ngobong maneh sesambungan kita.

Ing jaringan, aku kadang pengaruh tuku keputusan kanggo sawetara wong sing nyambung utawa ngetutake aku ... nanging nomer kasebut pancen kurang. Aku duwe sawetara klien sing dipercaya kanthi implisit lan aku uga bisa njupuk keputusan. Aku duwe wong liya ing jaringan sing wis ngrambah lan ujar manawa aku nulungi maju karo platform lan strategi tanpa melu pribadi. Lan isih, aku isih duwe sawetara wong sing pengaruhe nanging durung nuduhake kanthi umum lan aku ora ngerti kabeh pengaruhe. Aku kerep krungu saka solusi sing wis dakkirim babagan sing matur nuwun lan ujar manawa nyebabake sawetara kesadaran utawa uga klien sing hebat. Yen ora dikandhani, sejatine aku ora bakal ngerti.

Luwih asring pengaruh saka keputusan tuku, aku nyambung wong ing jaringanku karo wong-wong saka pengaruh. Wingi, umpamane, aku ketemu karo platform sing bakal dakubungi para influencer ing industri pariwara media sosial. Aku dipercaya karo influencer lan aku yakin ing platform, dadi sambungan sing cocog. Aku yakin bakal nyebabake kesadaran bangunan lan penghasilan tambahan.

Dadi, apa aku pengaruh utawa konektor? Nalika aku wis pengaruhe sawetara pancasan tuku, aku yakin aku luwih akeh konektor. Aku ngerti platform, aku ngerti masarakat, aku ngerti prosese ... mula aku bisa nyambung prospek sing bener karo wong sing bener kanggo mbantu nggawe keputusan tuku.

Masalah karo, mesthine yaiku ora ana atribusi sing nyata kanggo iki ing database hubungan utawa saka platform pengaruh. Aku ngerti regane penting - siji koneksi sing digawe nggawe akuisisi langsung perusahaan. Aku uga wis melu investasi lan akuisisi luwih saka milyar dolar ing industri Martech. Aku uga wis ngrewangi puluhan klien kanthi milih vendor ... sing nyebabake atusan yuta dolar kanthi bathi langsung.

Aku ora ngomong iki kanggo gumunggung ... Aku asring salah siji saka puluhan wong ing tim kasebut sing nulungi keputusan tuku. Lan aku wis nindakake pirang-pirang puluh taun iki, mula aku wis sawetara kali weruh lan ngerti apa sing daklakoni. Aku konektor sing apik.

Konektor mungsuh Influencer

Ayo dakkandhakake. Kita pancen mbingungake pengaruh karo konektivitas lan nuwuhake rong tantangan:

  • Influencer kadang pancen konektor - ana perusahaan sing nggoleki wong kaya aku sing duwe pengaruh penting ing industri utawa wilayah. Kadhangkala pengaruh, kaping pirang-pirang katon pengaruh mikro (yen angka kasebut luwih cilik lan topik kasebut ceruk). Nanging bisa uga dheweke ora nyebabake keputusan tuku ... mung konektor sing luar biasa. Perusahaan asring kuciwa ing investasi iki ... amarga bisa uga ora ngasilake asil langsung sing diarepake.
  • Konektor uga duwe nilai sing luar biasa - ana wong sing duwe jaringan sing cukup online sing sumber daya sing apik kanggo ngubungake titik - saka investor, platform, menyang klien - nanging ora ana alesan kanggo menehi nilai apa wae menyang koneksi kasebut. Contone, yen aku ngenalake perusahaan sampeyan menyang influencer lan sampeyan nandur modhal ing hubungan kasebut ... sing bisa nyebabake tuwuhing sukses ... lan bathi apa wae (kanthi bener) disebabake karo pengaruh kasebut. Nanging, tanpa ana hubungane ora bakal kedadeyan.

Minangka wong sing nggawe bisnis saya ora ngerti babagan industri lan entuk investasi sing signifikan ing jaringan, aku berjuang kanthi monetisasi kekuwatan sing dakkarepake. Kepiye carane monetisasi dadi a konektor? Sawetara klien ngerti regane sawise hubungan sing wis suwe lan dheweke wis nyadari asil hilir.

Akeh platform liyane sing nyedhaki aku kanggo nggoleki asil instan. Aku nemtokake pangarep-arep sing paling apik yen adol produk utawa layanan dudu aset sing paling larang regane… lan dheweke asring mandheg miwiti keterlibatan karo aku. Ndelok potensine, nguciwani… nanging aku ngerti tekanan dheweke lan kesulitan menehi pengaruh marang hubungan kasebut.

Nalika sampeyan ndeleng nomer amba, sampeyan bisa uga nyoba ngrekrut wong sing duwe nomer kasebut minangka influencer. Elinga yen regane nomer gedhe kasebut bisa uga ora winates kanggo adol produk utawa layanan… bisa uga ana koneksi sing nggawa sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.