Mangkene Cara Sampeyan Aja Kobong karo Pemasaran Influencer

Depositphotos 13151676 s

Kita wis nulis sadurunge babagan jebakan marketing pengaruh. Minangka wong sing ganti rugi saka wektu ke wektu minangka influencer, Aku ora precaya babagan sepira pengaruh pengaruh marketing sing wis disiyapake.

Dadi, awal taun iki aku diundang menyang Pabrik bata amarga aku lokal influencer ing media sosial. Ana akeh wong sing diundang saka media sosial - kabeh duwe skor dhuwur ing mesin skor pengaruh sing populer Indianapolis. Trek kasebut nyedhiyakake pas parkir lan tiket suite lan kabeh metu karo acara kasebut. Aku ora nate lunga - Aku duwe konflik ing menit pungkasan.

Salah sawijining kanca tindak lan dheweke guyon kepiye, ing sawijining wektu, sawijining sopir sing misuwur mlaku lan ora ana sing ngerti ... dheweke kudu takon sapa dheweke sadurunge mbuwang foto ing media sosial. Dhadha apa! Kampanye pengaruh ora kejawab kabeh silinder (entuk?) Lan aku nyoba nyoba ngubungi trek nalika aku diundang kanggo mesthekake yen ora mbuwang-mbuwang dhuwit. Ora ana sing nate ngundang aku maneh. Aku malah ing sawijining acara nalika aku njaluk sawetara wektu karo wong utama sing nulungi promosi trek ... dheweke uga ora katut.

Ana 3 unsur tartamtu sing sukses strategi pemasaran pengaruh lan kampanye iki ora kejawab kabeh:

  1. Ora pamirsa saka pertandingan pengaruh pirsawan sing nyoba digayuh? Trek kasebut pancen luwih apik tinimbang ngundang wong sing duwe 100 pengikut sing pengin balapan tinimbang karo aku sing duwe 30k pandherek sing ora ngerti yen ana prihatin babagan balap amarga aku ora nate ngobrol babagan balapan.
  2. Ana ing kana a crita kanggo pengaruh sing bisa dituduhake karo pamirsa sing bakal resonate? Nampilake, mangan panganan gratis, ngombe bir, lan menyang trek kanthi gratis dudu crita. Mesthi wae dadi fenomena yen trek kasebut ngomong babagan hubungan kulawarga, sejarah, driver, teknologi… apa-apa kajaba gambar bir.
  3. Ana ing kana a ajakan kanggo ngukur pengaruhe saka kampanye? Oke, mula bisa uga ana kenaikan swara bareng dina kasebut amarga kabeh pengaruh sosial kasebut ngobrol babagan Brickyard. Haha! Aku guyon tenan - ora ana lonjakan amarga wis ana atusan ewu penggemar sejati sing ngomong babagan balapan! Pengaruh iki ora ngowahi apa-apa.

Yen tujuane supaya wong-wong saka njaba penggemar khas menyang trek, ora bakal bisa mbantu. Aku ora krungu crita sing narik kawigaten…. nyatane aku ora krungu crita ing sanjabane kanca sing ngguyu njaluk tiket gratis. Crita sing dibutuhake diandharake kudu selaras strategi sing cocog karo keputusan sing arep tuku.

Akeh liyane sing bisa ditindakake kanggo nggawe tanggung jawab masarakat sing teka ing kana. Mbok menawa pamflet nggawe konferensi sosial sabanjure ing trek, bisa uga kode diskon kanggo dituduhake karo wong liya babagan trek kasebut, bisa uga dhaptar tweet, update lan ops foto sing dikoordinasi kanggo ngobrol karo pangguna babagan sebab-sebab dheweke kudu mbukak kanggo trek, acara apa sing bakal ana mbesuk lan ing endi tuku tiket.

Yen sampeyan bakal mbayar utawa menehi apa wae kanggo para influencer, priksa manawa bakal sukses kanggo sampeyan! Aku ora nentang pemasaran influencer, nanging gampang banget yen nggoleki influencer ing sawetara situs lan mbuwang kabeh tiket gratis. Iki bisa dadi luwih apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.