Statistik Pemasaran Influencer

Statistik Influencer

Kita wis nuduhake infografis ing apa marketing influencer yaiku, ing evolusi pemasaran influencer sadurunge, uga cukup artikel ing praktik paling apik marketing influencer, carane ora nggunakake pengaruh, lan bedane antarane mikro lan pengaruh selebriti. Infographic iki rinci babagan ringkesan pemasaran influencer lan strategi lan statistik saiki ing medium lan saluran.

Wong-wong ing SmallBizGenius nggabungake infographic lengkap sing nyedhiyakake marketing influencer sing jelas saiki, Ing Pengaruh: 84 Statistik Pemasaran Influencer. Rincian pengaruh media sosial, pengaruh Youtube, strategi pemasaran influencer, statistik pengaruh, lan cara merek bisa digunakake karo para influencer kanggo entuk asil sing apik.

Nalika pemasaran influencer dudu penemuan modern, mesthine wis entuk ketinggian anyar sajrone dasawarsa kepungkur. Nalika semana, bintang film, atlit, lan musisi bisa entuk dhuwit sepeser kanthi promosi produk lan layanan. Nalika semana, iki minangka cara sing paling efektif kanggo nggayuh lan pengaruhe para pamirsa sing jembar. Nanging ora saiki. Saiki, fokus wis ganti wong normal karo para rawuh bisa gegayutan. Statistik pemasaran influencer nuduhake persis babagan tren iki kanggo masarakat lan apa sing bisa diarepake mbesuk.

Raj Vardhman, SmallBizGenius

Statistik Pemasaran Influencer Kunci

  • Ing taun 2018, perusahaan sing nggunakake marketing influencer entuk 520% laba investasi.
  • 49% pangguna gumantung ing influencer Rekomendasi kanggo tuku.
  • Ing wulan Juni 2018, Instagram wis tekan siji milyar pangguna aktif.
  • Pengaruh mikro kanthi kurang saka 100k pandhereke tanggung jawab kanggo mayoritas kiriman ing platform.
  • 66% pengaruh ing web fokus mode, kaendahan, utawa gaya urip.
  • Keprigelan utama kanggo 42% pemasar lagi dirampungake pandherek palsu (botên).

Statistik pemasaran influencer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.