Cara Nduwe Transformasi Digital kanthi Hubungan Influencer

pengaruhe 2 marketing pengaruh mbesuk

Pelanggan sampeyan dadi luwih akeh informasi, diberdayakan, nuntut, ngerti, lan angel dipahami. Taktik lan metrik jaman biyen wis ora cocog maneh karo cara nggawe keputusan ing jagad digital lan sambungan saiki.

Kanthi ngetrapake para pemasar teknologi bisa menehi pengaruh dhasar marang cara merek ndeleng lelungan pelanggan. Nyatane, 34% transformasi digital dipimpin dening CMO dibandhingake mung 19% sing dipelopori dening CTO lan CIO.

Kanggo pemasar, shift iki kalebu pedhang bermata loro. Kanthi nggunakake transformasi digital, CMO bisa nyebabake saben momen mikro sajrone lelungan pelanggan. Saliyane, kanthi 70% upaya pangowahan ing organisasi sing gagal, kepiye transformasi digital sing dipelopori para pemasar bisa ndeleng sukses?

Ngenalake Pengaruh 2.0: Masa Depan Pemasaran Influencer

Kanggo mbantu sampeyan nemokake dalan ing lanskap sing berkembang iki, aku kekancan Pemasaran TopRank lan Brian Solis, Analis Utama, Grup Altimeter, kanggo survey para pemasar eksekutif saka perusahaan terkemuka, kalebu American Express, 3M, Adobe, lan Microsoft. Misi kita? Kanggo ngerteni kepiye praktik pemasaran influencer berkembang lan nyedhiyakake kerangka kerja sing nyambungake titik ing antarane "marketing influencer" saiki lan "hubungan influencer" sesuk.

Pengaruh 2.0: Masa Depan Pemasaran Influencer yaiku babagan nemokake jagad hubungan influencer - disiplin anyar sing ngluwihi kabeh pemasaran adhedhasar sesambungan, dibangun kanthi dhasar empati lan sentrisitas pelanggan. Panaliten anyar iki nerangake babagan strategi Pengaruh 2.0, sing nggabungake klompok sing beda kanggo pengaruh penjualan, kepuasan pelanggan, lan retensi.

Download Laporan Lengkap

Nalika aku menehi saran supaya sampeyan download laporan lengkap kanggo nggoleki panelitian sing dibutuhake kanggo nempuh lapangan anyar kanthi percaya diri, aku bakal menehi sampeyan intip babagan telung wawasan utama ing laporan kasebut.

  1. Pamilik lan Pengaruh Program Influencer Wis Pedhot

Salah sawijining tantangan utama sing mengaruhi masa depan pemasaran influencer yaiku asring dikompartasi. Iki ngalangi pengaruh saka entuk perhatian eksekutif lan entuk bathi digital sing luwih gedhe. Ing wektu sing padha, kita ngerti manawa transformasi digital lan hubungan influencer padha pengaruh ing saben aspek bisnis.

Kita nemokake iku 70% program influencer duweke marketing, nanging fungsi liyane, kalebu gen panjaluk, PR, produk, lan media sosial, uga aktif melu pengaruh uga. 80% pemasar ujar manawa telu utawa luwih departemen makarya karo pengaruh, sing tegese pengaruhe kudu duwe fungsi salib tinimbang pemilik pemasaran tradisional. Pengaruh kudu klompok juara ing macem-macem fungsi kasebut kanggo narik kawigaten para eksekutif lan nyebabake lelungan pelanggan ing saben titik tutul.

marketing influencer

  1. Hubungan Influencer sing Disebabake Panguasaan Perjalanan Pelanggan

Mung setengah (54%) pemasar sing wis nggambarake lelungan pelanggan sajrone taun kepungkur. Umume mayoritas perusahaan sing mbesukake lelungan entuk perspektif strategis lan sentris pelanggan sing duweni pengaruh riak sing gedhe ngluwihi tim pemasaran. Pemetaan perjalanan perlu kanggo perusahaan supaya entuk wawasan lan pungkasane dadi kauntungan kompetitif.

Yen sampeyan nglengkapi proses pemetaan lelungan pelanggan kanthi platform Manajemen Hubungan Influencer (IRM), sampeyan ora bakal ngidentifikasi kabeh pengaruh utama ing bisnis sampeyan, nanging uga bakal nemokake kepiye saben pengaruhe lelungan pelanggan kanthi unik. Brian Solis, Analis Utama, Kelompok Altimeter

Nggoleki sapa sing mengaruhi pelanggan ing saben tahapan lelungan pelanggan bisa mbantu sampeyan ngenali pengaruh sing luwih cocog karo merek sampeyan. Kajaba iku, proses pemetaan pelanggan mesthi mbukak pengaruh anyar sing nyebabake keputusan ing tahap kritis. Proses pemetaan pelanggan kanthi alami nyurung para pemasar mikir maneh upaya pemasaran influencer.

traackr

  1. Ngembangake Anggaran Influencer Nuduhake Prioritas Strategis

Terus nyedhaki marketing influencer kaya biasane sampeyan bakal ngilangi kontrol merek lan kemampuan kanggo bersaing ing jagad sing kontrol ing pelanggan. Wayahe prioritas kanggo hubungan influencer. Pemimpin kudu nyelarasake para influencer kanthi strategis karo saben titik tutul pelanggan, nanging uga kudu nandur modal ing Manajemen Hubungan Pengaruh platform kanggo mbukak lan ngoptimalake keterlibatan jangka panjang kanthi luwih efektif.

55% pamasar anggaran influencer dikarepake bisa nambah. Antarane anggaran kanggo para pemasar sing nggunakake kekalahan teknologi 77% rencana mbuwang luwih akeh. Ndeleng grafik ing ngisor iki, bakal dadi jelas yen mayoritas anggaran pemasaran influencer bakal berkembang ing wulan-wulan mbesuk.

Yen sampeyan bisnis, sampeyan duwe bisnis pengaruh. Pangowahan mesthi diwiwiti kanthi siji garis anggaran, mula sampeyan butuh sawetara juara ing organisasi kanggo ujar manawa kita bakal nyoba iki lan ndeleng apa sing kedadeyan. Philip Sheldrake, Ngatur Mitra, Mitra Euler

anggaran pemasaran influencer

Nyetel Foundation kanggo Pengaruh 2.0

Giliran sampeyan. Minangka pemasar, kepiye sampeyan nglacak transformasi digital kanthi cepet? Kanthi sinau luwih lengkap babagan kepiye pelanggan nggawe keputusan lan apa sing pengaruhe. Entuk Pengaruh 2.0 sing dingerteni ngluwihi telung temuan utama kasebut. Kanggo entuk sepuluh langkah sing bisa ditrapake lan miwiti karo nyetel dhasar kanggo Pengaruh 2.0, unduh Pengaruh 2.0: Masa Depan Pemasaran Influencer. Sinau luwih lengkap babagan pemetaan perjalanan, transformasi digital, lan pengaruh saiki.

Download Laporan Lengkap

pengaruhe 2 0

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.