Napa Pemasaran Influencer Bisa Dadi Strategi Sabanjure

infographic marketing influencer

Nalika aku ngomong babagan marketing influencer ing Dunia Pemasaran Media Sosial, aku kepincut karo panjaluk lan diskusi sing saya suwe karo akeh perusahaan sajrone konferensi. Aku duwe ruangan sing padhet lan sejatine akeh wong sing ngetutake aku ing presentasi kanggo sawetara pitakon tambahan sawise sesi.

Aku nuduhake video rap sing Rappitt digawe kanggo kula - sing saiki wis entuk akeh sing luwih akeh tanpa kudu menehi ganti rugi minangka pengaruh amarga dheweke targetake aku lan nggawe video kasebut kanggo aku. Aku ngomong babagan nggawe crita lan strategi supaya sukses karo influencer lan ora bisa sukses nalika ora bisa digunakake. Lan aku menehi umpan balik babagan crito sing bakal mbantu para influencer komunikasi luwih apik babagan produk utawa layanan sing pengin dituduhake.

Merek kaya Influencer Marketing amarga bisa nyedhiyakake macem-macem tujuan (saliyane tujuan sing paling jelas, nambah sales): rangking kaca, ekspos, loyalitas pelanggan, generasi UGC, tuwuhing saluran sosial, virality konten, lan liya-liyane. Pelanggan seneng amarga bisa uga luwih asli. LAN dituduhake ing wektu sing tepat. Nalika konsumen browsing blog babagan dekorasi omah… iku wektu paling tepat kanggo menehi link menyang kursi Eames (sing saiki ditampilake merek sampeyan), sing ditampilake ing konteks omah pengaruh sing dipercaya. Pendekatan kontekstual iki luwih efektif tinimbang ngirim email spam dhisik esuk ... pas lagi kerja.

Faktor utama nemokake pengaruh ora mbingungake pengaruh karo jangkauan utawa popularitas. Pandhuan gedhe ora ateges manawa pamirsa utawa komunitas bakal kumpul tuku produk utawa layanan sampeyan. Nyatane, sanajan akeh sing diarani pengaruh duwe popularitas luar biasa - ora ateges bisa nyebabake tumindak tuku sing ngetutake.

Penting banget yen sampeyan nemokake wong sing duwe pamirsa sing cocog sing duwe kemampuan ora mung promosi produk utawa layanan sampeyan - nanging kanggo mbujuk para pengikut lan nggawa dheweke menyang bisnis sing bisa ngonversi. Pengaruh ora laris, tembung pengaruhe sejatine asale saka tembung kasebut mili. Pakaryan influencer yaiku ngarahake aliran menyang sampeyan supaya sampeyan bisa nggunakake kapercayan lan panguwasa sing wis digawe influencer lan pengaruh minangka duweke sampeyan.

Ing rak ngembangake infographic iki lan dadi platform pemasaran pengaruh kanggo ngenali lan nyambung karo pengaruh lan ngukur sukses kampanye sing ditindakake.

Infographic Marketing Infographic - Raja Konten Anyar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.