Kesepakatan Anyar Anyar saka Pemasaran Influencer - karo Conto

alat pemasaran influencer

Aku kudu miwiti kanthi ujar aja kantun Douglas Karrpresentasi babagan pemasaran influencer ing Social Media Marketing World!

Apa sing Marketing Influencer?

Sejatine, tegese wong sing duwe pengaruh, blogger utawa selebriti sing duwe pengaruh penting kanggo promosi merek sampeyan ing akun online pribadi. Luwih becik dheweke bakal nindakake kanthi gratis, nanging kasunyatane sampeyan mbayar kanggo main. Iki minangka pasar sing saya akeh lan ngasilake bisa ngasilake merek sampeyan nalika aktif kanthi bener.

Aku ngerti iki bisa uga ana sing sithik lurung mburi digital nanging ora ana sing anyar utawa mgayomi babagan bentuk pariwara iki, utawa kaya sing diarani industri ing industri kasebut jangkep. Biyen sampeyan mung bakal krungu, Nike ndhukung Michael Jordan or Roger Federer ngasilake 71 yuta saben taun saka sponsor. Suwe-suwe perusahaan dadi luwih agresif, Nadal mbayar $ 525,000 kanggo nyandhang arloji nalika mbukak Prancis or Tiffany & Co. mbayar Anne Hathaway $ 750,000 kanggo Oscar. Saiki, perusahaan-perusahaan kasebut ana ing perang penawaran lengkap kanggo mbayar wong kanggo promosi produke (ayo ngarani apa) kanthi lintang kaya Jennifer Lawrence.  

Nanging babagan liyane jagad iki? Apa ana wong pengaruh liyane sing merek bisa mbayar dhuwit kanggo promosi produke? Apa wong sing blog utawa duwe akun media sosial sing populer duwe cukup pasar kanggo nggawe media sosial rame?  

Nggih Lan kabeh industri lagi dibentuk ing sekitar jinis iklan, kode kasebut marketing influencer. Fortune 500 perusahaan ngarani pariwara asli, Perusahaan pemasaran konten ngarani pariwara lan paling misuwur Blogger utawa Outreach Influencer. Iki ora bakal bingung video sing disponsori utawa "tweet sing disponsori”Utawa promosi postingan Facebook. Iki minangka alat sing dibangun langsung ing platform media sosial kayata Twitter lan Facebook.

Delengen, kekuwatan media sosial iki ora kaya biyen. Wis dadi papan kanggo kulawarga lan kanca-kanca kanggo nuduhake gambar lan tetep kontak, saiki wis dadi behemoth pariwara sing apik siap target para pamirsa kanthi akurasi sing ora bisa dipercaya. Platform sing padha digunakake kanggo nyalurake informasi saka macem-macem blogger, kepribadian, lan wong sing promosi produk ing saindenging jagad. Nanging ora kabeh konten digawe padha. Kanthi pengaruh sing tekan jutaan wong ing demografi ceruk, game kasebut diganti kanggo para pengiklan.

Sebut wae sing sampeyan karepake, garis abu-abu ing antarane merek sing nggawe konten lan merek sing nggawe iklan sing dirancang kaya konten wis dilintasi wiwit biyen. Saiki, umume dadi utama FTC nganyari pandhuan babagan endorsemen ing 2009 lan pedoman babagan pariwara digital ing 2013. Seneng utawa sengit, iku sah, merek wis nindakake, lan kreator konten bisa entuk, wektu gedhe.

Dadi, kepiye carane merek sampeyan entuk bathi saka marketing influencer? Apa sampeyan ngerti yen cocog kanggo bisnis? Ayo ditinjau sawetara conto, piranti lunak lan strategi sing bisa miwiti kanthi cepet karo marketing digital!

Tuladha Pemasaran Influencer

Gumantung saka anggaran sampeyan bisa uga bisa pengaruh selebriti, outlet media, blog utawa mung wong sing misuwur ing Facebook. Ayo dadi mriksa sawetara conto iki kanggo luwih ngerti cara kerja marketing influencer.

  • Youtubers - Nganggo Pixiwoo, Dheweke yaiku sedulur sing duwe 1.7 yuta pandherek sing seneng nggawe dandan. Jalanake majalah make-up digital gratis lan wis nyedhiyakake posisi liwat blog, saluran Youtube, lan media sosial kaya ahli ing dandanan. Elinga ing KARYA KAMI: Pitakon bisnis… ing bagean babagan aku ing kaca iki.

  • Pinterest - Pinterest minangka salah sawijining pasar paling berpengaruh ing web. Akeh PinPro iku kaya sing daksebut, duwe jutaan pengikut lan pengaruhe kuat babagan praktik tuku ing komunitas kasebut. Ketik Kate Arends, PinPro kanthi 2.6 yuta pengikut lan pengaruhe gedhe ing kategori kaendahan lan mode. Kate mlayu a Papan produk ing Pinterest dheweke saben ana link ing endi bisa tuku barang kasebut.

Kaca Produk Kate Arends Pinterest

  • Twitter - Twitter minangka wilayah watesan 140 karakter, nanging iki ora mandheg ribuan pembangkit listrik sosial sing duwe pengaruh kanggo nggayuh jutaan konsumen merek. Contone @Dewahoya - Duta Besar Global Brand kanggo @Zipkick - aplikasi pesenan lelungan. Kanthi luwih saka setengah yuta pengikut, sampeyan bisa ngerteni manawa PR apik kanggo Zipkick!

duta besar scott-eddy-zipkick

  • Facebook - Meh wae pengaruh ing jaringan apa wae duwe Facebook. Facebook dudu sumber utama pengaruh konsumen, nanging mesthine minangka tambahan kuat kanggo gudang pengaruh. Yen sampeyan bakal mbayar influencer, dheweke bakal ngirim konten ing kabeh saluran, kalebu Facebook. Kanthi macem-macem jinis konten, platform iki minangka alat olahpesen sing apik. Salah sawijining conto bisa dideleng karo Sydney Leroux, pemain bal-balan medali emas Olimpiade.

Sydney Leroux nggunakake twitter lan Facebook kanggo promosi minuman olahraga Body Armor.

  • vine - Viner Populer (306K) Megan Cignoli bisa digunakake kanggo sawetara merek ing Vine, kalebu nggawe video Vine sing siji iki kanggo Warner's Bras. Miturut adage, dheweke miwiti kampanye # sing ora kepenak karo para pengikut nul lan pungkasane cedhak karo 5,000. Tindak sosial total udakara 500,000 suka, komentar lan revine, bisa entuk 9.8 yuta.

  • blog - Apa sampeyan wis takon Douglas Karr babagan Martech Zone's pengaruhe? Wis dadi tujuan utama ing web kanggo para pemasar sing nggoleki utawa mutusake keputusan tuku platform pemasaran sabanjure. Martech Zone duwe agensi sing maju, DK New Media, sing ngewangi merek gedhe lan perusahaan teknologi pemasaran kanggo nambah pangsa pasar. Dheweke uga takon karo investor babagan kesempatan investasi, riset kompetitif, lsp. Ing kaca pariwara, Doug rinci situs web lan lalu lintas sosial lan nawakake cara sing gampang kanggo merek supaya bisa berhubungan.

Konsultan Teknologi Pemasaran

  • Instagram: @Swope adoh saka pengaruh paling apik ing Instagram, nanging dheweke isih ngetutake 250K ing ngisor iki. Kanthi jinis nomer kasebut, merek sampeyan bisa dikenali lan entuk manfaat saka kampanye kesan sing sukses banget. @Swope duwe pamirsa sing luwih enom lan luwih semangat, mula pariwara iki dening Moet & Chandon wis mapan lan nampa meh 7.5K suka.

Kampanye Pengaruh Instagram Swope

Endi sampeyan nemokake Influencer?

Sampeyan saiki ngerti pengaruh sing ana ing njaba lan merek nggunakake, nanging sampeyan ngerti kepiye? Ayo dadi ngomong yen ana cara sing gampang lan cara sing angel. Cara sing angel yaiku metode pertama sing digunakake ing industri, riset. Iki biasane ateges golek jam, kontak, ngyakinake, negosiasi, kurasi konten, ngetrapake, nglacak lan ngukur jam suwene. Iki bisa dadi angel banget lan biasane mbutuhake sawetara wong sing makarya kanggo ngrampungake. Takon PR, SEO, sosial utawa agensi pemasaran digital liyane lan dheweke bakal menehi katrangan babagan kepiye mbuwang wektu jinis marketing iki.  

Bali 5 taun kepungkur, perusahaan SEO sing dikelola bakal ngaturake 1 karyawan kanggo nemokake & kontak blogger lan liyane kanggo negosiasi, ngatur lan nglacak kampanye ... mung kanggo siji klien! Jeff Foster, CEO saka Tomoson.

Amarga frustasi kanggo nemokake & ngubungi para influencer kanthi cukup lan pas wektune, pasar influencer wis diwiwiti. Platform perusahaan sing ngidini:

  1. Pengaruh kanggo ndhaptar lan pamer pengikut sosial lan lalu lintas situs web.
  2. Merek kanggo tuku pariwara sing disponsori kanthi klik tombol.

 

Platform influencer platform sing paling populer yaiku:

Tomoson

Tomoson ngidini merek ngirim konten sing dibutuhake lan duwe blogger sing relevan ndhaptar artikel kasebut. Iki ngirit dina kerja lan mbantu merek nyemprotake panulis sing sampurna. Blogger sing duwe pengaruh pancen ana ing pucuk merek ing Tomoson.com Saben profil duwe pamirsa lan nomer pasar sing apik banget

Piranti Lunak Pemasaran Influencer

Uga ana piranti lunak sing ngidini para pemasar bisa nemokake wong sing duwe pengaruh ing media sosial kanthi khusus. Beda karo pasar ing ndhuwur, blogger sing sampeyan temokake liwat piranti lunak kasebut ora milih. Wong sing duwe pengaruh kasebut ora mlebu dhewe lan ujar ya aku gelem nggawe posting sing disponsori”Regane $ 500. Nanging piranti lunak kasebut nyusup liwat web, nggoleki pandhuan sing dhuwur lan lalu lintas web sing dhuwur. Sawise digabungake, iki ngidini merek supaya gampang nemokake & nyedhaki pengaruh kasebut.

Panelusuran Tomoson

On Tomoson gampang banget ditemokake ora mung blogger sing pengaruh nanging blogger sing relevan, siap nulis konten sing apik lan bisa dituduhake kanggo produk sampeyan.

Strategi Pemasaran Influencer

Nalika mikirake strategi, sampeyan kudu luwih dhisik mikir merek sampeyan. Sapa demografi target sampeyan, lan apa hobine? Sapa sing pengin digayuh? Blogger Ibu sing seneng nggawe lan ngenteni dina ing Pinterest? Pelancong anggaran gedhe sing nggawe jet kanggo nggoleki gambar Instagram sing apik? Utawa bisa uga cah wadon sing wis ngerti babagan tata rias paling sukses karo kulit ing Youtube. Iku kabeh babagan merek lan target. Influencer bisa dadi pilihan sing kuat ing pamasaran digital yen digunakake kanthi bener lan apik, inspirasi, lucu, utawa konten sing migunani dikirim menyang demografi target sing bener.

Contone, kaya Marriott, Dheweke nemokake 8 blogger sing paling berpengaruh kanthi bantuan Diamond PR, menehi kredit hotel ing Florida lan ngidini dheweke seneng karo kekarepane dhewe. Sawise ngrasakake penggalian gratis, dheweke banjur pindhah menyang saluran dhewe-dhewe lan ngandhani kabeh babagan pengalaman sing apik banget ing saben lokasi ing Florida Marriott.

Nalika sampeyan adol pengalaman (tinimbang produk) kaya Marriott, dheweke luwih seneng supaya para influencer duwe pengalaman gratis lan ngandhani kabeh babagan donya. Iki minangka taktik sing apik lan eksekusi sing nyenengake. TheOutReachMarketer nglaporake asil kampanye iki:

  • Entuk 39 postingan blog
  • Gabungan 8 blogger tekan 1,043,400 pengunjung saben wulan unik
  • The #BloggingFL hashtag tekan meh 8 juta pangiriman timeline Twitter
  • Liwat Facebook lan Instagram, para blogger nggayuh meh 30,000 wong liwat pandhereke dhewe

Conto liyane sing apik yaiku nalika Wendy mbalek maneh, ngubungi ibune lan blogger mode / gaya sing menehi kupon beku gratis. Tujuane kanggo promosi yen frosty saiki kasedhiya ing kerucut wafel. Saben blogger dijaluk ngirim konten sing kalebu visual sing apik banget sing diiringi kenangan apik sing digawa bali kanthi nikmati frosty Wendy. Wendy entuk skor gedhe ing konten iki kanthi konten sing dituduhake ing kabeh saluran media sosial.

Kunci sukses nalika nggunakake marketing influencer yaiku ngerti merek lan target pasar ing njaba. Sampeyan kudu ngerti sing disenengi / ora disenengi, hobi lan minat. Pengaruh digital mung penguat iklan. Sing paling penting ing babagan ROI lan jangkauan pesen yaiku kualitas konten, lan arah promosi. Yen sampeyan nyedhiyakake konten sing HEBAT lan ngarahake ing bullseye, sampeyan bakal bisa ngalahake taman kasebut.

3 Komentar

  1. 1

    Aku seneng Tomoson! Aku nggunakake kabeh wektu kanggo entuk produk sing apik kanggo ditinjau kanggo para penggemar lan dadi pengalaman sing apik. Aku bubar ngrampungake review kaping 29 kanggo dheweke.

  2. 2

    Aku pengaruh ing Tomoson lan dheweke seneng banget bisa kerja bareng. Aku wis nindakake akeh tinjauan jujur ​​lan ora ana keluhan. Perusahaan sing makarya karo Tomoson uga kepengin bisa digunakake.

  3. 3

    Artikel sing apik - Aku wis main karo sawetara platform sing kasebut ing kiriman uga Grouphigh (apik kanggo nemokake blog sing duwe pengaruh). Pikiran babagan cara paling apik kanggo nemokake pengaruh ing platform kaya Snapchat utawa malah Tumblr?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.