Alat sing Tepat kanggo Influencer utawa Jurnalisme

golek pengaruh

Meltwater wis dadi sponsor utama blog kita. Kita nindakake webinar internasional kanggo ngrungokake sosial sing rame banget lan menehi respon gedhe. Lan kita siyap ngeculake infographic pertama karo wong-wong mau! Sponsor kasebut fokus ing produk News lan Buzz kanggo pamireng tradisional lan sosial, nanging aku pengin nggawe aspek produk News kanggo profesional Hubungan Masyarakat sing nggawe uripku dadi influencer ton luwih gampang…

Umume pitunjuk sing dakkirim saka profesional Hubungan Masyarakat asale saka alamat pribadine lan uga iritasi sing akeh lan mblokir kothak mlebu. Wong-wong iki nggunakake alat pencarian PR tradisional sing ndhaptar alamat email lan SPAM ora ana gunane kanggo aku. Dheweke ora ngerti kepiye pitch blogger lan aku yakin wartawan seneng taktik dheweke malah kurang.

Aku nanggapi nada sing ora apik utawa ora relevan manawa wong kasebut njupuk wektu 5 menit kanggo ndeleng manawa konten saya relevan karo klien. Aku ora ngira umume wong-wong mau nindakake amarga dheweke kesusu lan ora mikir ana akibat saka tumindak kasebut. Nanging ana. Wong kaya aku langsung nglaporake minangka Junk supaya kita ora bisa ndeleng nada liyane ing kothak mlebu. Pancen apes banget kanggo wong PR kasebut - sing bisa uga duwe blog apik kanggo blog kita.

Wingi, aku nampa email saka Agensi PR sing nggunakake Alat menjangkau PR Meltwater. Aku ora bakal nyebutake pangirim amarga ora relevan - nanging email kasebut nganggo grafis HTML lan duwe pilihan paling apik ing saindenging jagad - sawijining link langganan. Ngeklik link kasebut, aku digawa menyang layar liyane:

lebur banyu-lengganan

Wow, pilihan kanggo batal saka nada kasebut utawa uga kabeh basis data media! Kuat, transparan lan nggawe agensi PR lan Meltwater tanggung jawab marang sapa wae sing nyalah gunakake sisteme. Sing luwih menarik yaiku pilihan email sing asale saka Meltwater utawa diterusake menyang layanan email sampeyan. Yaiku tingkat akuntabilitas ekstra amarga umume klien email nawakake kemampuan kanggo ngarahake alamat email kanthi otomatis utawa malah mblokir.

Yen sampeyan ngarahake hubungan umum utawa agensi jangkauan profesional lan pengin banget tim sampeyan nggawe hubungan (kaya mesthine) lan tanggung jawab, iki minangka alat sing sampeyan butuhake kanggo nggayuh. Ojo lali Meltwater duwe luwih saka 350,000 kontak media ing basis data kanthi saben ton informasi kanggo mbantu sampeyan golek pengaruh lan wartawan sing pas.

basis data meltwater-influencer-database

Pengungkapan: Pos iki TIDAK dijaluk Meltwater, kabeh aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.