Pengaruh yaiku babagan Konversi, Ora Tekan

pengaruh

Mengkono kedadeyan maneh. Aku ana ing sawijining acara nalika ana wong sing kuat banget sing wis trampil ngembangake acara olah raga internasional. Dheweke ngomong babagan tantangan sing ditindakake industri anyar penggemar ing industri balap tartamtu. Banjur dheweke ujar ... pengaruh.

Pengaruh - kapasitas kanggo pengaruhe ing karakter, pangembangan, utawa prilaku wong utawa soko, utawa efek kasebut dhewe.

Tim dheweke nggoleki panggunaan algoritma nulis biji kanggo ngenali pengaruh. Dheweke bakal njaluk pitulung saka para influencer kasebut kanggo nyoba lan narik kawigaten para pamirsa lan demografi anyar ing acara kasebut. Iki minangka jinis pacelathon sing ndadekake saya gampang. Wong-wong ing industri pemasaran isih percaya trik kasebut yaiku mbayar sawetara wong kanthi jangkauan gedhe kanggo promosi produk utawa layanan sing ndadekake saya gampang. Pengaruh babagan kapasitas kanggo duwe pengaruh, ora mung tekan.

Ora ana sing diarani pengaruh algoritma nulis biji ing kana nyedhiyakake ukuran akurat babagan kemampuan wong kanggo njupuk keputusan tuku. Kabeh mau adhedhasar jumlah penggemar, pengikut lan kemampuan kanggo nggayuh wong kanthi langsung utawa liwat retweet lan saham. Tekan, tekan, tekan.

Iki mesthi dadi masalah karo strategi pemasaran tradisional. Dheweke duwe jangkauan gedhe, mula bisa uga ana sawetara pengaruh sing bisa diukur. Nanging dheweke ora bakal bisa sukses ing kasunyatan pengaruh lagi butuh banget. Aku ndeleng produk lan layanan sing terus-terusan ditimbali influencers ing industri kita… lan kakehan aku nuduhake informasi kasebut karo jaringanku. Nanging arang banget aku tuku adhedhasar wong sing duwe skor pengaruh dhuwur.

Pancen frustasi amarga industri pimpinan iki wis duwe pengaruh luwih akeh tinimbang sadurunge - dheweke pancen duwe mayuta-yuta penggemar internasional sing mabur lan nemu acara kasebut. Wong-wong iki nglampahi dhuwit lan nginep pirang-pirang dina, nikmati musik, panganan, acara pra lan lomba sawise tontonan balap sing paling misuwur ing saindenging jagad.

Dadi jelas - Aku ora nentang nggunakake sing diarani influencers. Nanging gunakake kanggo regane sing sejatine… gunakake nggawa pesen, ora kanggo gawe. Yen sampeyan pengin pengaruh tenan marang wong, sampeyan kudu nuduhake crita manawa masarakat bisa melu emosional kanggo njupuk keputusan nggawe tuku. Tampilake crita babagan wong sing umure, penghasilan, lan minatku sing duwe pengalaman luar biasa ing acara sampeyan.

Kanthi mayuta-yuta penggemar, ana jutaan crita menarik ing kabeh demografi lan minat. Dheweke durung bisa nutul! Aktifake kemampuan para pamirsa nggawe lan nuduhake gambar lan video, ngidini golek lan ngetutake siji liyane, nyedhiyakake aplikasi seluler kanggo nemokake lan nuduhake sosial.

Ngidini pamirsa nggawe lan nuduhake critane - banjur nuduhake sing paling apik liwat saluran kasebut kanthi jangkauan sing jembar. Cocokake crita karo pamirsa kanggo asil sing paling akeh pengaruh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.