Kita Kedah Mandheg Ngandika Pengaruh Nalika Tegese Populer

snooki

Aku ndeleng maneh dina iki… Dhaptar Influencer 2012 liyane. Nanging, aku ora bisa ngrampungake kabeh dhaptar amarga aku sibuk banget mbanting kuku lan narik rambutku. Babagan kasebut dudu dhaptar pengaruh, mung dhaptar popularitas liyane. Kanggo ngerti manawa kita kabeh ngerti bedane, ayo lanjutake apa sing dadi loro:

  • Popular: Disenengi, dikagumi, utawa disenengi wong akeh utawa wong utawa klompok tartamtu.
  • Pengaruh: Duwe pengaruh gedhe kanggo wong utawa liya-liyane.

Kanggo sampeyan para pemasar ing kana, ana bedane antarane loro kasebut. Iku bola mata lawan niyat. Yen sampeyan pengin akeh wong ndeleng barang sampeyan… go popularitas. Nanging yen sampeyan pengin akeh wong tuku barang sampeyan… golek pengaruhe. Wong utawa merek populer duwe akeh wong seneng dheweke. Wong utawa merek sing duwe pengaruh duwe wong sing dateng wong-wong mau.

SnookiIsih ora entuk? Salah sawijining ibu paling populer ing taun 2012 yaiku Nicole “Snooki” Polizzi. Ing Twitter, Snooki duwe 6.1 yuta pengikut. Snooki duwe skor Klout 88. Topik Snooki kalebu fotografi, pizza, baking, militer, lan sepatu. Jeneng Snooki uga identik karo ibu taun iki ing pirang-pirang dhaptar.

Ora diraguhi Snooki populer. Nanging dheweke utawa ora nduwe pengaruh babagan topik kasebut bisa dibantah. Wong bisa ndeleng ing Snooki paling anyar kanthi gaya sepatu amarga dheweke dadi ikon pop… nanging ora mangu-mangu dheweke bakal mbantu pengaruhe babagan pamilihan kamera sabanjure, tuku pizza, pitakonan angkatan bersenjata, resep panggang utawa pitakon sepuh. Aku ora nuthuk Snooki ... mung nuduhake manawa Snooki pancen populer, nanging duweni pengaruh sing ora jelas.

Masalahe yaiku pengaruh skor lan dhaptar ora pengaruh tenan. Listing Snooki minangka influencer ora akurat. Yen pengin komentar babagan fotografi, aku bakal golek Paul D'Andrea. Pizza? Aku arep marani kancaku James sing duwe Brozinni iku. Baking Ibuku.

Sampeyan bisa ngerti. Nanging apa sampeyan ngerti babagan pengaruhku? Dheweke ora misuwur lan ora duwe jutaan pengikut utawa penggemar. Dheweke dipercaya amarga aku wis nggawe hubungan pribadi karo saben wong kanthi suwe-suwe lan dheweke percaya. Aku ora ngeculake manawa wong populer bisa duwe pengaruh… akeh. Nanging, aku menehi diskon yen bisa pengaruh, wong kudu populer. Ora ngono.

Minangka conto pribadi, aku ngerti yen aku wis dadi nduwe pengaruh ing ruang teknologi pemasaran. Aku wis takon babagan akuisisi lan investasi luwih saka $ 500 yuta ing sawetara taun kepungkur lan nyedhiyakake sawetara pituduh kanggo akeh perusahaan. Ngandika, aku ora populer ing papan kasebut. Sampeyan ora bakal nemokake aku ing ndhuwur 10 dhaptar sing akeh banget lan aku ora judhule acara ing media sosial lan pemasaran. Aku percaya, yen dhaptar ditulis adhedhasar kepemimpinan lan kapercayan industri, aku bakal luwih dhuwur tinimbang aku. Iki dudu keluhan… mung pengamatan.

Nanging kita kudu golek cara kanggo mbedakake pengaruh lan popularitas kanthi luwih apik. Pemasar kudu ngenali pengaruh lan investasi karo influencer kanggo mbantu nuduhake produk lan layanane. Nanging, para pemasar uga kudu ora mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo sing paling populer lan ora menehi pengaruh apa-apa.

6 Komentar

  1. 1

    Kayane kita butuh kategori kaping telu ngluwihi "populer" lan "pengaruh" sing mung "katon". Aku ora mbantah manawa Snooki pancen populer ("kaya, dikagumi utawa dinikmati") kaya sing katon banget.

    Matur nuwun kanggo nuduhake, Nanging, Doug!

  2. 2

    Douglas, kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita ing Little Bird percaya manawa popularitas ing antarane spesialis topik khusus minangka proksi sing apik ing arah pengaruh, keahlian, lsp. Apa sing ditindakake miturut pendapat sampeyan minangka cara sing luwih apik kanggo ngukur pengaruh?

    • 3

      Hai @marshallkirkpatrick: disqus! Little Bird nindakake tugas sing apik kanggo nyedhiyakake macem-macem dimensi saka topik tartamtu sing bisa dingerteni pengaruh. Malah ing ceruk, ana bebaya mung kanggo ndeleng popularitas. Aku kepengin weruh apa ana tumindak kayata retweet, enggo bareng tambahan, lan liya-liyane sing nemokake kemampuan wong kanggo pengaruhe wong liya supaya bisa tumindak. Duwe rong akun twitter - siji karo akeh pengikut lan siji karo sawetara pengikut nanging luwih akeh retweet - aku bakal fokus ing sing terakhir.

      • 4

        Douglass, matur nuwun kanggo nulis iki. Nanging saiki aku kudu takon apa tegese: "Little Bird nindakake tugas sing apik kanggo nyedhiyakake macem-macem dimensi
        diwenehi topik sing bisa dingerteni pengaruh. "

        Aku dadi peserta beta Burung Cilik, nanging ora ngerteni iki minangka alat sing migunani kanggo aku. Temenan aku ana sing ilang lan ana sing sampeyan gunakake ing komentar iki. Apa sampeyan kepingin luwih spesifik? Matur nuwun sanget

        • 5

          Hai @ google-8dffa4a27cb92d8c652480f605a5a5bb: disqus - karo Little Bird, aku seneng kasunyatan manawa kegiyatan minangka salah sawijining filter lan aku bisa mbandhingake kegiyatan, ngrungokake, lan pamimpin topik ing kolom sing paling akeh. Ora ngasilake dhaptar pengaruh instan, nanging ngidini aku mumbul bolak-balik lan nindakake analisis akun liyane.

          Sejatine, alat kaya iki dudu motivasi kanggo nulis kiriman iki. Kabeh dhaptar Influencer Top sing omong kosong kanggo taun 2012 sing motivasi aku. Aku ngapresiasi alat kaya Klout, Appinions, lan Little Bird - sing nyoba nyusun algoritma kanggo menehi asil sing luwih apik. Masalah sing cukup rumit!

  3. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.