Priksa Anyar Net Net: Ngenali lan Kirim Pimpinan Paling Apik ing Salesforce

nyimpulake gambar layar

Bisnis ngupayakake interpretasi data babagan para pelanggan lan apa sing dadi motivasi. Sampeyan meh ora bisa ndeleng alas saka wit nalika wong fokus ing sistem rekam vs ngekstrak wawasan migunani saka kabeh sinyal ing sistem sing beda kaya Salesforce, Marketo lan Google Analytics, uga sumber sing ora terstruktur saka web.

Sawetara perusahaan duwe sumber daya utawa keahlian kanggo tambang data lan ditrapake Analytics sing nemtokake prospek sing bakal tuku produke, lan kapan. Sing nyoba ngrampungake tantangan kanthi skor timah ing sistem otomasi pemasaran kudu netepake aturan kanthi manual miturut naluri usus lan bagean cilik saka kegiatan pangguna.

Lan sawetara perusahaan duwe aliran inbound sing mantep, liyane gumantung karo penjualan njaba lan pemasaran target kanggo ndorong pertumbuhan. Pendekatan sing paling umum yaiku tuku dhaptar akeh petunjuk sing bisa dipertanyakan lan ngarep-arep bisa nemokake sawetara prospek sing apik, nanging iki mbutuhake akeh wektu lan dhuwit.

Kepiye carane ngetrapake prediksi beda karo skor timbal tradisional ing otomasi pemasaran?

Ora nambah poin kanthi manual kanggo tumindak tartamtu, model ngetrapake prilaku nggunakake pembelajaran mesin sing kuat kanggo mine spektrum data kegiatan ing platform otomatisasi pemasaran perusahaan. Tim penjualan lan pemasaran banjur bisa nggunakake skor prilaku kanggo prédhiksi prospek sing bakal dikonversi sajrone telung minggu sabanjure.

Kepiye Infer ngatasi lan ana praktik paling apik sing ana gandhengane karo implementasine?

Kita ngasilake ramalan pelanggan sing akurat lan bukti statistik sajrone lelungan pelanggan, sing mbantu perusahaan entuk kenaikan tarif win, konversi timah, ukuran transaksi rata-rata lan bathi sing bola-bali. Model fit kita nggunakake prediktif Analytics lan sinau mesin canggih kanggo ngerteni manawa ana wong sing bisa tuku produk tartamtu, lan model prilaku kita bakal nemtokake manawa bakal tuku mengko.

Inferens

Kita nindakake iki kanthi nganalisa sinyal utama - kayata model bisnis perusahaan, vendor teknologi, postingan lowongan kerja, filing publik, kehadiran sosial, kegiatan situs web, data otomatisasi pemasaran, data panggunaan produk, lan atribut liyane. Kita wis ngerti manawa para pelanggan mbukak kunci regane paling akeh nalika nggunakake Infer kanggo ora mung nyaring lan menehi prioritas kanggo tujuane, nanging kanggo ngoptimalake kampanye pemasaran, ningkatake penjualan metu, nggawe pemeliharaan timbal sing cerdas, ngrancang perjanjian level layanan sales, lsp. Salah sawijining kunci paling apik praktik sing wis ditemokake perusahaan nggunakake matrik skor prilaku lan prilaku 4X4 sing sederhana sing nulungi nggawe program ing macem-macem segmen, kayata ngirim sing paling pas, sing bisa dituku langsung menyang repet paling ndhuwur.

Kita Nyimpulake Panuntun Anyar Bersih penawaran nyedhiyakake tim sales kanthi prospek anyar kanthi kualitas tinggi kanthi mitra karo panyedhiya data paling dhuwur kayata InsideView, lan nggunakake model prediktif khusus kanggo ngenali prospek perusahaan sing paling cocog. Tim pemasaran asring nggunakake Infer kanggo ngetung dhaptar timbal dhewe, nanging saiki uga bisa tuku petunjuk anyar saka kita kanthi langsung, nggunakake model khusus sing dirancang kanggo ngetung kontak adhem, lan mung mbayar akun paling apik.

Apa bedane kunci Infer?

Kita unik ing papan prediksi amarga sawetara sebab - sing pertama lan utama amarga produk nulis biji prediksi sing cerdas lan jero banget. DNA kita digawe saka budaya teknik sing kuwat sing muncul saka Google, Microsoft lan Yahoo. Kita jahat banget kanggo entuk data lan nemokake wilayah sing ilmu data bisa mbukak kunci nilai paling akeh kanggo dodolan lan pemasaran B2B.

Proses Inferens

Misi Infer yaiku mbantu perusahaan tuwuh kanthi kekuwatan ilmu data. Intelijen prediksi mbantu mbantu macem-macem aplikasi kanggo dodolan lan pemasaran:

  • nyaring - Ngidentifikasi kanthi cepet kanthi cepet nalika nyaring kabeh gangguan (arah ala).
  • Prioritas - Prioritasake prioritas supaya Sales bisa fokus karo prospek sing nuduhake sinyal tuku sing kuat lan bisa uga duwe pengaruh paling gedhe.
  • Panuntun Anyar Anyar - Penjualan bahan bakar metu kanthi ngenali petunjuk paling apik perusahaan sing saiki ora ana ing basis data sampeyan.
  • Nurture - Ngawasi basis data ing pangkalan data kanggo ngirim prospek bali menyang penjualan yen wis aktif maneh.
  • Dashboard Exec - Pandhuan nggawe keputusan, temokake tren sing lagi ana, lan lacak generasi pamrentah manawa nggawe pipa sampeyan.

Amarga target sing durung ditindakake yaiku nggawe perusahaan konsultasi, mula fokus karo kinerja model lan nyebabake asil sing bisa diulangi lan ora bisa diulangi kanggo para pelanggan, lan ora gumantung karo layanan. Pramila kita nyengkuyung panggangan kompetitif lan ngidini keunggulan teknologi lan teknik, lan kinerja model.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.