Infegy Atlas: Wangsulan sing Cerdas saka Media Sosial

Login Logo InfegyAtlas

Ilang saka akeh riset sing dakdeleng online yaiku konteks statistik sing diwenehake. Aku ngerti manawa statistik kasebut nyasarke (asring disengaja) lan adhedhasar windows kahanan sing ideal utawa kedadeyan sing ora biasa. Nanging, dheweke nuduhake bareng. Dadi, aku yakin manawa ana media sing bakal menehi katrangan manawa dheweke duwe laba investasi sing paling apik.

Ora bisa kabeh wong dadi sing paling apik… lan sing penting, subyektif paling apik. Konteks ing sekitar bisa uga kalebu ukuran perusahaan, biaya lisensi, karakteristik klien sing ngeterake menyang sisih ndhuwur paling. Paling anyar, aku ndeleng perbandingan sistem CMS sing label paling populer - nanging ora ana konteks apa wae babagan ukuran lan tujuan konten sing diterbitake, sumber internal kanggo dikembangake ing CMS, lan keluwesan CMS ing media. Sing paling apik kanggo siji perusahaan, dudu sing liyane kanggo sing liyane - mulane DK New Media wis dadi vendor sumber wiwit pirang-pirang taun. Nggunakake konteks, kita cocog perusahaan karo solusi sing cocog.

Mangkene video sing bisa diajak ngobrol Infegy Atlas, platform ngawasi sosial sing digunakake kanggo mbantu merek nggawe keputusan sing luwih apik adhedhasar obrolan wektu nyata ing media sosial. Ing conto ing ndhuwur, intelijen sosial bisa nyedhiyakake rincian firmagraphics sing ana gandhengane karo perusahaan sing cocog karo solusi sing kudu dihindari utawa disenengi.

Infegy Atlas minangka platform intelijen sosial sing digawe kanggo njawab pitakon liwat papat fokus utama:

  • Discovery - Nggabungake luwih saka 100 titik data sing tren, Infegy Atlas kanthi otomatis ngasilake crita kanggo ngandhani apa sing kedadeyan karo subjek sampeyan, nyorot acara penting saka wektu, lan njlentrehake data, nggawa sampeyan ngluwihi grafik lan langsung mangsuli.
  • comparison - Nglumpukake nganti enem subyek unik sekaligus, lan Infegy Atlas bakal menehi sampeyan wawasan sing akeh babagan cara mbandhingake, apa sing nggawe dheweke beda, lan apa sing padha. Datasets dianalisis bebarengan, menehi sampeyan informasi anyar sing ora bisa ditemokake kanthi siji subyek.
  • Linguistik - Infegy Atlas didhukung dening Linguistik Infegy, bisa maca lan interpretasi teks kaya manungsa tinimbang piranti lunak. Teknologi iki, dikembangake ing Infegy luwih saka pitung taun, bisa nganalisis basa kanthi kompleks, menehi analisis komentar sing bisa dipercaya lan sugih.
  • Data - Pangumpulan data sosial paling dawa ing bisnis, sing asale saka pirang-pirang saluran, dinormalisasi kanggo nggambarake populasi umum, lan saring spam sithik kanggo njamin asil sing akurat lan bisa dipercaya

Mangkene 10 cara informasi iki bisa digunakake minangka agensi:

infegy-atlas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.