Indy iku Persahabatan StartUp

bunder monumen indy

Douglas Karr, minangka salah sawijining patang hakim sing mbantu kita milih tim sing menang saka Startup Indy. Ing wawancara iki, dheweke ngomong babagan kenapa dheweke melu, lan kenapa perusahaan teknologi nggawe wiwitan wiwitan ing kene ing Indianapolis.

douglas-karr-startup-akhir minggu.png

Douglas Karr babagan Pengadilan ing Akhir Pekan StartUp

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.