Nyenengake nganggo Logo… Toko Kopi Indy

Toko Kopi Indy IndependenSampeyan sing wis maca blog sawetara suwe ngerti aku seneng ngombe kopi. Kanca-kanca lokal ngerti aku seneng ngobrol karo geng ing Piala Bean. Kafe iki apik banget… panganan enak, wong hebat, musik langsung lan kursi lan kamar sing kepenak.

Kanca lokal Indy, Erik Deckers wrote babagan kopi independen ing kene lan malah nggawe Google Map dhewe kanggo nuduhake wong ing endi kopi lokal independen dumunung.

Amarga aku bubar ngluncurake versi alpha ing Aplikasi pemetaan kanggo Wild Birds Unlimited, Aku nawakake kanggo kerja sama karo Erik ing situs kanggo nglacak lan ngatur Toko Kopi Independen lokal. Bengi iki aku nggarap logo ... Aku dudu seniman grafis lan seneng ngapusi lan miwiti nganggo clipart gratis royalti - nanging dak kira iki minangka wiwitan sing apik! Aku narik clipart menyang Illustrator banjur mung nambah sawetara lapisan sing duwe gaya sing padha.

Clipart Vektor kanggo Ilustrator

Mangkene salah sawijining tips kanggo sampeyan, Microsoft Clipart is sejatine adhedhasar vektor lan sampeyan bisa nggarap Illustrator. Caranya yaiku ngimpor clipart menyang aplikasi Microsoft sing ngidini sampeyan ngekspor clipart kanthi format sing cocog karo Illustrator. Microsoft Visio minangka salah sawijining produk.

Goleki situs kanggo mbukak kopi independen Indianapolis uga kita beta aplikasi pemetaan kita kanggo Manuk Liar Unlimited, terintegrasi karo sistem manajemen konten franchise.

4 Komentar

  1. 1

    Aku menehi 9 saka 10. Ora ala kanggo hack grafis nggunakake clipart. 😉

    Sanajan, dakkira sampeyan kudu ngindhungake bayangan kasebut menyang cangkir, mula sampeyan ora bisa ndeleng tampilan cangkir kopi UFO sing ngambang.

  2. 2

    Hei Doug,
    Priksa manawa mriksa Perusahaan Kopi Monon yen sampeyan ana ing wilayah Broad Ripple. Ana ing jantung Broad Ripple lan nawakake swasana sing anget lan grapyak. Kanggo ngrampungake kabeh, loro pamilik yaiku wong sing dakgawe ing Wild Birds Unlimited! Kepiye carane kanggo sambungan ?!

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.