Tarif lan Saran Penting Situs Web Industri

tingkat bouncing ind

Aku ora nate dadi penggemar panggunaan sing gedhe banget tingkat bouncing minangka indikator kinerja utama kinerja situs sampeyan kanthi umum. Tingkat bouncing bisa beda-beda gumantung saka siji bisnis menyang sabanjure adhedhasar optimisasi lan peringkat mesin telusuran. Yen sampeyan duwe peringkat istilah sing cocog, kemungkinan sampeyan bakal duwe tingkat bouncing sing murah. Yen sampeyan peringkat sawetara sing ora relevan, tingkat bouncing sampeyan bisa mundhak.

Kita agensi sapisan makarya karo penerbit online sing ngasilake kabeh dhuwit kanthi iklan lan dheweke kuwatir karo tingkat bouncing kasebut. Nanging, bouncing asring tegese wong ngeklik iklan! Duwe tingkat bouncing sing dhuwur yaiku kapentingan sing paling apik… mula dheweke entuk dhuwit. Dadi, kita nindakake logika kanggo ngukur klik link eksternal lan dikonfirmasi!

Yen sampeyan nindakake bisnis ing web lan duwe persiyapan Google Analytics kanggo situs web, mesthine sampeyan ngerti tingkat bouncing kanggo situs web sampeyan. Nanging, apa sampeyan ngerti babagan cara ngetung, rata-rata tingkat bouncing industri sampeyan utawa faktor apa wae sing mengaruhi tingkat bouncing sampeyan? Diilhami dening pitakon umum sing wis dirungokake, infographic iki tegese menehi wangsulan lan sawetara tips kanggo mbantu sampeyan nambah tingkat bouncing. Saka Kissmetrics.

tingkat bouncing lrg

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.