5 Industri Radikal Dirubah dening Internet

industri diganti dening internet

Inovasi pancen regane larang. Uber pengaruh negatif marang industri taksi. Radio internet mengaruhi radio siaran lan musik ing media tradisional. Video sing dikarepake entuk film tradisional. Nanging sing kita waca dudu transfer saka panjaluk, iku panjaluk anyar.

Aku mesthi ngandhani wong-wong manawa apa sing kedadeyan dudu siji industri sing mateni liyane, mung industri tradisional aman ing bathi bathi lan mbunuh diri kanthi alon. Iki minangka panggilan kanggo perusahaan tradisional apa wae sing kudu nandur modhal ing teknologi anyar yen ngarep-arep ora bisa dibukak mengko.

Sajrone rong dekade kepungkur, revolusi Internet wis ngrusak cara kerja tradisional nanging uga nggawe kabeh industri kanthi kesempatan inovasi kanggo kaetung.

CompanyDebt nggawe infographic iki, Évolusi utawa Mati: 5 Industri Ngowahi Radikal Kanthi Internet, sing nyedhiyakake ringkesan babagan industri musik, industri ritel, industri penerbitan, industri lelungan lan industri transportasi.

Industri sing Diganti Internet

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.