Indy Business Makeover: Tenggat Tenggat!

indy_biz_makeover.pngNalika aku mudhun ing Houston, salah sawijining pamicara nyathet kepiye perusahaan bakal ngentekake luwih akeh dhuwit ing lobi tinimbang karo sing dikarepake ngarsane online. Ora ana sing takon pabrikan sofa, apa laba investasi ing sofa kulit sing apik kanggo lobi - nanging kabeh wong ngethok lan nggunakake pahat kanthi biaya. situs anyar.

Akeh banget perusahaan sing ora nggatekake strategi kasebut - uga sibuk karo strategi saiki supaya kuwatir strategi pemasaran online. Situs web sampeyan bakal entuk luwih akeh pengunjung tinimbang lobi kanthi desain lan strategi sing apik! Wayahe ndandani, nanging angel mbenerake biaya… meh ora bisa ditindakake ing ekonomi iki. Nganti saiki…

Yen sampeyan bisnis ing Indiana tengah, iki ana kesempatan! Kanggo siji perusahaan lokal, Indy Business Makeover Competition bakal dadi penyegar sing pantes. Perusahaan sing menang bakal nampa layanan pemasaran, server anyar, situs Web lan prabot kantor kalebu hadiah liyane. Kanthi luwih saka $ 80,000 produk lan layanan sing disumbang saka bisnis lokal, Indy Business Makeover Competition ujar marang pamilik bisnis sing rajin, "Seneng nggawe kita, sampeyan wis entuk."

Tenggat wektu aplikasi sesuk - 29 Juli 2009! Priksa dhaptar hadiah - kalebu 40 paket blog karo Compendium Blogware! Aku bakal ngerti apa aku bisa ngomong karo tim supaya aku mbuwang paket konsultasi triwulan $ 3,000 uga kanggo mbantu strategi konten, integrasi media sosial, ngawasi konversi, lsp.

Pakaryan gedhe dening para warga ing Kothak Cilik lan Pivot Marketing kanggo melu kontes hebat iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.