Indiana: Modal Pemasaran sing Diukur ing Jagad

TechPoint kanthi resmi ngumumake Inisiatif Pemasaran Terukur Indiana, kampanye hubungan media nasional kanggo posisi Indiana minangka pimpinan kategori bisnis teknologi berkembang pesat, sing digawe TechPoint minangka pemasaran sing diukur.

Tujuan Inisiatif Pemasaran sing Diukur:

  1. Badge MM cilikNingkatake kesadharan manawa wilayah iki nggawe sawetara organisasi produk lan layanan paling canggih ing negara kasebut babagan upaya pemasaran lan teknologi adhedhasar asil.
  2. Gawe pelanggan kanggo bisnis sing ana liwat promosi nasional. Sabanjure, iki bakal mbantu kita terus merekrut lulusan sing paling talenta saka sekolah Indiana lan terus nambah lapangan kerja lan bisnis.
  3. Narik kawigaten perusahaan kanggo nggawe proyek lan investasi ing Indiana. Indiana terus-terusan diakoni minangka salah sawijining negara paling terjangkau kanggo lulusan perguruan tinggi. Negara kita duwe kahanan finansial lan biaya sing murah bisa nggawe bisnis dadi luwih larang - nyediakake kemungkinan sukses lan pertumbuhan sing luwih apik.

Bebarengan karo Chris Baggott, aku bangga bisa dadi bagean saka inisiatif iki wiwit wiwitan. Aku muji Jim Jay lan tim ing Techpoint lan Ball State. Dheweke wis nindakake tugas luar biasa nalika ngembangake lan nyengkuyung inisiatif iki.

marketing diukur indiana

Inisiatif Pemasaran Terukur Indiana

  • Apa sing diukur karo marketing? Measured Marketing minangka microcluster bisnis teknologi sing fokus ing pangembangan alat lan strategi kanggo bisnis kanggo nggunakake data kanggo nambah utawa nyetel upaya pemasaran marang konsumen lan bisnis.
  • Apa perusahaan pemasaran sing diukur? Perusahaan pemasaran sing wis ngukur nyedhiyakake platform utawa layanan kanggo pemasaran digital liwat email, media sosial, telusuran, video, seluler lan teknologi liyane sing berkembang kanthi cepet, lan nyedhiyakake klien kanggo nglacak investasi. DK New Media bangga dadi perusahaan ing pusat microcluster sing berkembang iki.
  • Napa Indiana dadi pemain utama ing industri pemasaran sing diukur? Luwih saka 70 perusahaan pemasaran sing diukur nelpon negara bagian Indiana, lan adhedhasar data sing kasedhiya, sektor ing Indiana wis tuwuh 48% luwih akeh tinimbang negara liyane.

Dadi - yen sampeyan mahasiswa, bisnis sing pengin melu, bisnis teknologi pemasaran pengin pindhah kanggo kesempatan sing luwih apik, utawa perusahaan modal ventura sing pengin nandur modal…. njaga mripat sampeyan kanggo sawetara liputan nasional babagan Inisiatif Pemasaran Terukur Indiana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.