Klub Pemasaran & Bisnis Indianapolis

buku pemasaran

Dina iki nalika mangan awan aku ketemu sawetara kanca kanggo ngrembug Pacelathon Wuda. Kita duwe klompok individu sing hebat sing makili akeh industri: legal, hubungan umum, televisi, telecomm, internet, pemasaran email, olahraga, hiburan, teknologi informasi, pemasaran lan penerbitan!

Ora ala kanggo pertunjukan pertama!

Umume kita wis maca kanthi lengkap Pacelathon Wuda, sawetara uga kalebu, lan sawetara sing bener ngetrapake sawetara materi saka buku kasebut. Kolega bisa bebas milih yen pengin, nanging iki kesanku babagan nedha awan, umpan balik babagan buku, uga blog ing umum:

  • Blogging bisa uga ora kanggo kabeh perusahaan. Yen sampeyan ora transparan, sampeyan bisa uga luwih ngrugekake perusahaan tinimbang sing apik.
  • Pelanggan sampeyan bakal ngobrol karo utawa tanpa sampeyan. Napa ora nyoba ngontrol arah obrolan kasebut dadi sing pertama blog babagan iki? Forum pesen ngenteni supaya klien sampeyan takon. Blog minangka kesempatan kanggo menehi komentar sadurunge takon.
  • Kebijakan blog ora ono gunane. Nalika karyawan blog, nambah postingan sing ora cocog ora bakal ngrusak tinimbang ngucapake ing email, utawa liwat telpon, utawa ing pacelathon. Karyawan tanggung jawab kanggo apa sing dikandhakake liwat media apa wae. Yen sampeyan blogger ... yen ora mangu, takon! (Contone: Aku ora njaluk ijin saka grup yen bisa ndhaptar jeneng, perusahaan, komentar, lsp. Dadi aku ora bakal mrene)
  • Sumber daya minangka keprigelan lan topik pacelathon. Wanci pundi? Strategi apa? Pesen opo
  • Gampang blog, nanging sampeyan kudu sinau cara nggunakake teknologi ing mburi blog… RSS, link, trackback, ping, komentar, lsp.
  • Yen blogging digunakake minangka strategi, apa laba investasi? Iki minangka diskusi sing sehat. Aku nganggep konsensus umum yaiku ora ana maneh pilihan sing kudu dievaluasi laba investasi… minangka panjaluk lan pangarepan saka para pelanggan kanggo mbukak jalur komunikasi kasebut. Yen ora, dheweke bakal lunga menyang panggon liya!

Yen sampeyan bisnis, pemasaran utawa profesional teknologi ing wilayah Indianapolis lan pengin gabung karo Klub Buku, cukup ndhaptar Aku Pilih Indy! lan kirim crita sampeyan babagan kenapa sampeyan milih Indianapolis. Bakal dilebokake ing email distribusi kanthi jeneng buku sabanjure sing bakal diwaca lan nalika bakal diterusake.

Ing cathetan, Shel Israel duwe perjalanan sing diawasi dibatalake lan mbukak konsultasi. Nalika dheweke nyedhiyakake, Aku bakal Konsultasi kanggo Utang Hipotek. Matur suwun khusus kanggo Pak Israel amarga bukune lan menehi inspirasi sawetara wong ing kene ing Indianapolis kanggo ngupayakake kesempatan iki kanggo awake dhewe lan para klien. Kita duwe utang luwih saka biaya buku!

Matur suwun khusus kanggo Pat Coyle amarga loman ngaturake kumpul kaping pisanan uga Myra kanggo hosting klub lan nyedhiyakake nedha awan sing apik!

PS: Uga matur nuwun kanggo putrine, kita telat mlebu ing kelas. Lan matur suwun karo perusahaanku, sing ngenteni aku sore!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur nuwun kanggo kabeh tembung sing apik lan plug vokasional, Doug. Katon kaya klub buku sing hebat lan ora bisa ndeleng manawa akeh poin utama buku sing dibahas lan digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.