Indianapolis Colts

colts indianapolis nggawe pribadi

Dina Jumuah iki, aku duwe pakurmatan kanggo rawuh ing rapat karo sawetara perusahaan sing misuwur banget lan pimpinan industri lokal kanggo kerja sama karo Colts babagan upaya terus "Nggawe Pribadi" karo para penggemar. Iki minangka organisasi sing apik lan aku paling dihormati. Dheweke nggunakake kabeh sumber sing bisa dipikolehi supaya bisa nambah hubungan karo para penggemar, lan nggawe organisasi kasebut bisa cedhak. Tinimbang muter menyang mesin kas, aku luwih milih Colts dadi "Tim Amerika" amarga kapercayan marang organisasi, lan apresiasi para penggemar sing uga wis kerja keras.

Kanggo nerusake, aku nggarap sawetara perusahaan liyane kanggo mbantu nggabungake CRM, Web, Web Analytics, Email, eCommerce, lan bisa uga sistem tiket supaya Colts bisa ngerti luwih akeh babagan saben penggemar, ngobrol kanthi pribadi. , lan wenehi kesempatan kanggo golek tim sing disenengi kaya sadurunge.

Go Colts!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.