Kepemimpinan Sosial: Asosiasi Kepemimpinan Indiana

Depositphotos 18532595 m 2015

Esuk mau minangka esuk sing apik tenan Asosiasi Kepemimpinan Indiana. Ora asring sampeyan entuk kesempatan kanggo ngobrol karo klompok pimpinan pendidikan, guru kepemimpinan, lan pimpinan komunitas. Akeh wong sing kepengin menyang organisasi sipil lan pendhidhikan lan percaya yen ora bakal nemoni subjek kaya Media Sosial.

Ing survey klompok sadurunge sesi:

  • 90% klompok kasebut yaiku menowo komputer.
  • 70% klompok kasebut yaiku menowo blogging.
  • 67% klompok kasebut yaiku menowo Web 2.0.
  • 53% klompok kasebut yaiku kondhang karo jejaring sosial.

Dipimpin dening George Okantey, iki klompok sing melu golek kesempatan kanggo nambah ILA uga nggunakake media sosial ing organisasi masing-masing. Pitakon sing pengin dijawab yaiku, "Kepiye kita kanthi sadar nyambung karo misi, nilai lan nggawe masa depan sing beda karo jaman biyen?"

Uga rawuh yaiku Saint Joseph County, Pusat Sumber Daya Karir Kabupaten Brown, Akademi Merdika, Solusi Kepemimpinan Inovatif, Kepemimpinan Pemuda Bend Selatan / Mishawaka, Program Ball State University Bangunan Komunitas sing Luwih Apik, Usaha Kepemimpinan, Pusat Waycross, Kepemimpinan La Porte County, Pusat Pembelajaran Perdamaian, lan Kepemimpinan Universitas Purdue.

Kanthi kesempatan sing ditindakake Media Sosial, organisasi kepemimpinan bisa nggunakake medium sosial kanggo:

  • Informasi lan nuduhake Praktik Paling Apik (lan uga nuduhake gagal!)
  • Pangertosan babagan sifat kepemimpinan sing berkembang
  • Tujuan sing bisa dituju karo anggota liyane
  • Nyinkronake terminologi ing antarane organisasi kepemimpinan
  • Nambah panyambungan
  • Gawe proses sing bisa diulangi
  • Rekrutmen pimpinan 'pra' dadi basis mundur
  • Papan kanggo nyedhiyakake lan nuduhake sumber daya
  • Papan kanggo nuwuhake pimpinan
  • Papan kanggo promosi karya gedhe sing ditindakake organisasi kepemimpinan

Bakal luwih becik ndeleng fasilitasi tujuan kasebut liwat organisasi kaya Kepemimpinan Indiana! Aku yakin manawa organisasi sing kurang sumber daya lan sregep kerja kaya ngono bisa entuk bathi amarga jaringan lan teknologi dhukungan iki ditrapake kanggo ngiyatake ikatan lan nggampangake komunikasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.