Chip Cepet Indeks: Pengalaman EMV Luwih Cepet

Sore iki, aku ngunjungi putri ing kantor dheweke (bapakku kepiye?). Aku mandheg ing toko ing sakiwa tengene dalan, Pasar Segar lan njupuk aransemen kembang sing apik kanggo mejane lan panganan kanggo staf ing kana. Nalika aku mriksa, aku kepleset… Aku masang Kertu kredit EMV lan makarya meh enggal.

Iki minangka sing paling cepet sing aku nate weruh ing proses checkout nganggo kertu chip. Ora mung iku, nalika ngrampungake pambayaran, aku takon apa aku pengin kuitansi dicetak utawa ngirim menyang alamat emailku. Sakedap mengko aku duwe kuitansi uga kupon kanggo digunakake kanggo riko mengko. Lan ora prelu nyithak kupon, otomatis ditrapake sajrone nggunakake kertu kredit sing padha. Boom!

Penasaran karo sistem kasebut, aku ndeleng Index - platform sing nggawe checkout. Mesthine ana teknologi sing beda. Dheweke nulis ulang piranti lunak pamrosesan kanggo njupuk lan validasi data kertu kredit EMV. Sisteme malah duwe kemampuan masang lan njupuk kertu nalika checkout - banjur konfirmasi adol yen wis siyap.

Mangkene ringkesan babagan carane Indeks dikembangake Chip Cepet, ing ngendi dheweke bisa nggawe proses checkout nganti 1 detik! Sepuluh kaping luwih cepet tinimbang rata-rata, ningkatake kacepetan checkout lan pengalaman pangguna.

Oh… lan Pasar Segar uga apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.