Apa Ahli SEO Sampeyan Meningkat Lalu Lintas Organik 84%?

Search Engine Optimization SEO

Minggu iki, aku motivasi nggawe riset nalika ngerti Pakar SEO dipromosikan ing situs web perusahaan liyane. Ing Guru SEO sing dimaksud yaiku blog sing wis pirang-pirang taun suwene tinimbang aku - mula aku kepengin mbandhingake statistik kita. Aku takon karo akeh pelanggan babagan optimalisasi mesin telusuran, nanging aku durung nate ngarani aku pakar.

Nganti saiki.

Aku ngganti judhul adhedhasar perbandingan karo wong iki… sing duwe blog SEO lan Pemasaran Web sing umure luwih dawa tinimbang aku, dikombinasikake karo perusahaan apik sing duwe macem-macem klien gedhe sing bisa uga mbuwang akeh dhuwit dheweke.

Statistik Ahli

  • The SEO Expert ora rangking # 1 kanggo siji tembung kunci kompetitif.
  • The Martech Zone rangking # 1 kanggo 31 tembung kunci kompetitif.
  • The SEO Expert rangking kanggo 19 tembung kunci umume.
  • The Martech Zone rangking kanggo 741 tembung kunci.
  • The Pakar SEO blog peringkat udakara 87,000 dening Alexa.
  • The Martech Zone rangking 47,000 dening Alexa.

Martech Zone terus ditemokake ing top 100 blog marketing ing Internet. Blog Pemasaran Web Ahli SEO ora ana ing dhaptar.

Kasunyatane, wiwit miwiti usaha dhewe, lalu lintas mesin telusuran organik menyang Martech Zone wis mundhak 84%:
search-engine-traffic.png

Blog kanthi alami atraktif kanggo mesin telusuran amarga nyedhiyakake platform sing bisa nulis isi kanthi asring lan ditampilake kanthi cara sing dioptimalake kanggo mesin telusuran lan indeks. Ora ana teknik sing digunakake kanthi rahasia ... nyatane aku wis nulis kabeh ing ebook, Blogging kanggo SEO lan bakal ditambah karo buku sing bakal diterbitake musim panas mbesuk.

Yen perusahaan mbutuhake pitulung karo Optimisasi Mesin Telusuran, sampeyan bisa nelpon salah sawijine Pakar SEO… Utawa sampeyan bisa menehi DK New Media telpon… perusahaan sing nambah Lalu Lintas Mesin Panelusuran dhewe nganti 84% suwene 7 wulan kepungkur. Pilihan sampeyan!

Piwulang, mesthine yaiku 'percaya nanging verifikasi'. Mung amarga ahli sing ngaku-ngaku duwe blog, perusahaan utawa uga buku, mula ora dadi ahli. Asil nggawe dheweke ahli!

Yen sampeyan pengin salinan ebook kanthi gratis, cukup lengganan blogku liwat RSS utawa liwat email lan sampeyan bakal bisa ndeleng link ing header feed. Link kasebut bakal nggawa sampeyan menyang kaca sing bakal muncul link download.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku uga 'sekolah lawas' kaya Douglas lan saiki ora nate ngarani aku ahli ... nganti mbandhingake kinerja lan asilku karo para ahli sing diarani lan kaya Douglas kaget karo asil! Mbusak ana PR banjur ana asil… lan kalorone ora mesthi bareng.

  3. 3

    Matur nuwun sanget Ben! Penulis tambahan pancen nambah akeh obrolan ing kene ing Blog Teknologi Pemasaran!

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Pancen nggumunake pirang-pirang wong ing kana sing ngarani ahli SEO lan banjur nalika nglumpukake data babagan situse dhewe, sampeyan kudu takon babagan ngendi bukti sampeyan minangka ahli SEO?

  7. 7

    Doug,

    BENAR!

    Pikiran:

    Kepiye nuduhake alat utawa loro sing bisa digunakake pelanggan Google aka Wawasan utawa Alexa lan sawetara foto kanggo ngvalidasi nomer sampeyan supaya bisa nindakake cara sing padha nalika "nyewa" pakar SEO sabanjure, pangembang basis data, lsp

    Wulangake cukup babagan nelayan kanggo ngerteni tangkepan kaya sampeyan.

    PR vs Kasunyatan ilmiah minangka perkara sing apik banget kanggo diwenehake pelanggan.

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.