Apa Ahli SEO Sampeyan Meningkat Lalu Lintas Organik 84%?

Search Engine Optimization SEO

Minggu iki, aku motivasi nggawe riset nalika ngerti Pakar SEO being promoted on another company's web site. The Guru SEO in question has a blog that's been around for more years than mine – so I was curious to compare our stats. I consult with many customers on search engine optimization, but I've never called myself an pakar.

Nganti saiki.

I am changing my title based on the comparison to this guy… who has a SEO and Web Marketing blog that's been around longer than mine, combined with a nice company who has a fantastic array of large clients who are probably spending a lot of money with him.

Statistik Ahli

  • The SEO Expert doesn't rank #1 for a single competitive keyword.
  • The Martech Zone rangking # 1 kanggo 31 tembung kunci kompetitif.
  • The SEO Expert rangking kanggo 19 tembung kunci umume.
  • The Martech Zone rangking kanggo 741 tembung kunci.
  • The SEO Expert's blog peringkat udakara 87,000 dening Alexa.
  • The Martech Zone rangking 47,000 dening Alexa.

Martech Zone terus ditemokake ing top 100 blog marketing on the Internet. The SEO Expert's Web Marketing blog isn't even on the list.

Kasunyatane, wiwit miwiti usaha dhewe, lalu lintas mesin telusuran organik menyang Martech Zone wis mundhak 84%:
search-engine-traffic.png

Blogs are naturally attractive to search engines because they provide a platform where you can write content frequently and present it in such a way that's optimized for search engines to find and index. None of the techniques that I utilize are a secret… in fact I've written all of them in my eBook, Blogging kanggo SEO lan bakal ditambah karo buku sing bakal diterbitake musim panas mbesuk.

Yen perusahaan mbutuhake pitulung karo Optimisasi Mesin Telusuran, sampeyan bisa nelpon salah sawijine Pakar SEO… Utawa sampeyan bisa menehi DK New Media telpon… perusahaan sing nambah Lalu Lintas Mesin Panelusuran dhewe nganti 84% over the last 7 months. It's your choice!

The lesson, of course, is to ‘trust but verify'. Just because a self-proclaimed expert has a blog, a company or even a book, does not make them an expert. Results make them an expert!

If you'd like a copy of the eBook for free, simply subscribe to my blog via RSS or by email and you'll see a link in the header of the feed. That link will take you to a page that will pop up a download link.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku uga 'sekolah lawas' kaya Douglas lan saiki ora nate ngarani aku ahli ... nganti mbandhingake kinerja lan asilku karo para ahli sing diarani lan kaya Douglas kaget karo asil! Mbusak ana PR banjur ana asil… lan kalorone ora mesthi bareng.

  3. 3

    Matur nuwun sanget Ben! Penulis tambahan pancen nambah akeh obrolan ing kene ing Blog Teknologi Pemasaran!

  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Pancen nggumunake pirang-pirang wong ing kana sing ngarani ahli SEO lan banjur nalika nglumpukake data babagan situse dhewe, sampeyan kudu takon babagan ngendi bukti sampeyan minangka ahli SEO?

  7. 7

    Doug,

    BENAR!

    Pikiran:

    Kepiye nuduhake alat utawa loro sing bisa digunakake pelanggan Google aka Wawasan utawa Alexa lan sawetara foto kanggo ngvalidasi nomer sampeyan supaya bisa nindakake cara sing padha nalika "nyewa" pakar SEO sabanjure, pangembang basis data, lsp

    Wulangake cukup babagan nelayan kanggo ngerteni tangkepan kaya sampeyan.

    PR vs Kasunyatan ilmiah minangka perkara sing apik banget kanggo diwenehake pelanggan.

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.