Tambah Lalu Lintas nganggo 25 Strategi sing Terbukti Iki

munggah panah

munggah panahNambah lalu lintas… iku istilah sing dakkrungu bola-bali. Aku ora yakin bakal nambah lalu lintas, nanging asring para pemasar nyoba banget nambah lalu lintas, mula lali nambah retensi utawa konversi ing lalu lintas sing wis ana. Mangkene 25 strategi paling apik sing wis digunakake kanggo properti web lan pelanggan kanggo nambah lalu lintas ... lan manawa bisa ngasilake!

Cara Nambah Lalu Lintas:

  1. Nambah Lalu Lintas nganggo TelusuranNgoptimalake situs kanggo mesin. Tanpa mangu-mangu, iki cara paling gampang kanggo nambah lalu lintas… lan sing paling penting, yaiku lalu lintas sing relevan sing nggoleki sampeyan! Ngerteni tembung kunci sing sampeyan kudu nggunakake pangguna mesin telusuran.
  2. Gunakake judhul sing narik perhatian. Apa sampeyan ngerti manawa masarakat mung ngeklik 20% judhul sing diwaca? (Aku nganti maca Vince Robisch kirim). Sampeyan bisa nambah lalu lintas kanthi signifikan kanthi fokus ing judhul minangka konten.
  3. Gunakake sing apik deskripsi meta ing kaca lan kiriman blog sampeyan. Deskripsi Meta bisa dadi pinuju entuk tarif klik-tayang sing luwih dhuwur ing kaca asil mesin telusuran, iki minangka strategi utama kanggo nambah lalu lintas karo para klien.
  4. Priksa ejaan lan grammar. Sawetara wong pancen pancen tenanan babagan tata cara éjaan lan tata basa, ninggali situs sanalika ndeleng kesalahan. Aku bubar nemokake CheckDog nalika ana wong sing nglaporake kesalahan ejaan marang aku, nanging aku ora ngerti kaca kasebut.
  5. Miwiti blog lan asring lan terus-terusan. Yen sampeyan nulis, luwih akeh kesempatan kanggo wong nemokake konten sampeyan. Yen sampeyan luwih konsisten, bakal akeh wong sing bakal bali golek konten anyar.
  6. Investasi ing desain sumber daya. Desain sing apik bakal narik kawigaten, desain sing ala bakal nolak pelanggan. Ana akeh situs hebat sing ana konten luar biasa sing ora narik perhatian amarga mung elek. Desain apik ora kudu mbayar regane ewonan… ana akeh situs tema sing duwe tata letak lan estetika sing endah kurang saka $ 20!
  7. Tambah identitas sampeyan utawa karyawan menyang situs sampeyan. Wong ora seneng maca marketing drivel, dheweke pengin ngrasakake maca pesen saka wong asli. Luwih akeh wong bakal kepincut menyang situs utawa blog sampeyan lan luwih akeh wong sing bakal bali menyang blog sampeyan nalika ngerti yen dheweke ora bisa ngobrol karo panulis konten anonim. Aku nyaranake nggunakake Google Profil lan tag rel kanggo nyelehake foto ing asil telusuran!Nambah Lalu Lintas ing Kaca Hasil Mesin Telusuran
  8. Tambahake alamat fisik lan nomer telpon menyang situs sampeyan. Maneh, wong sing ndhelikake identitase dianggep ora bisa dipercaya. Ayo wong ngerti kepiye golek sampeyan ... lan sampeyan bisa uga kaget amarga kunjungan sampeyan niliki! Kajaba iku, nambah alamat fisik ing situs sampeyan bisa nambah kasempatan ditemokake ing asil telusuran lokal.
  9. Gabung a tata letak seluler menyang situs utawa blog sampeyan. Ponsel cerdas wis populer. Yen pangguna smartphone ndeleng manawa sampeyan wis ngrancang situs kanggo piranti, dheweke bakal bali. Nambah lalu lintas seluler lan lalu lintas umume uga bakal nambah!
  10. Nambah lalu lintas nganggo media sosialPromosi media sosial sampeyan. Yen ana wong sing seneng utawa ngetutake sampeyan, sampeyan wis nambah calon pengunjung sing relevan ing jaringan sampeyan. Tumbuhake jaringan lan sampeyan bakal nambah volume lalu lintas saka jaringan sosial. Goleki jaringan sampeyan kanggo nyambung karo sampeyan supaya bisa nganyari saka wektu ke wektu karo konten sing relevan.
  11. Tambah newsletter! Akeh pengunjung sing ora nemokake apa sing dibutuhake ... nanging yen situs utawa blog relevan, dheweke bakal ngetutake sampeyan ing media sosial utawa malah langganan buletin sampeyan. Yen sampeyan nyambung maneh menyang situs sampeyan, newsletter bakal langsung nambah lalu lintas. Email marketing duwe laba investasi sing luar biasa… lan laba laba sing luwih apik!
  12. Tambahake link menyang tapak asma sampeyan lan tambahake menyang saben email sing metu. Sampeyan ora bakal ngerti apa sing bakal narik kawigaten wong liya… lan sejatine sampeyan wis duwe hubungan karo wong sing sampeyan kirim email.
  13. Gunakake menu navigasi sing efektif. Navigasi sing efektif nggawe situs sampeyan gampang digunakake lan bakal nggawe lalu lintas bali. Penempatan elemen navigasi sing misuwur uga bakal menehi mesin telusuran babagan elemen kunci ing situs sampeyan.
  14. Nyedhiyani alat interaktif kaya kalkulator, Survey, lan demonstrasi. Wong ora maca kaya sing sampeyan pikirake ... akeh sing mung golek alat sing pas kanggo njupuk informasi sing dibutuhake. Kalkulator sing apik ing situs bakal nggawe wong bali bola-bali.
  15. Gunakake citra, diagram lan infografis. Citra lan diagram ora mung mbantu wong ngerti lan ngelingi informasi, strategi kaya infografis nggawe gampang nuduhake informasi kasebut lan nularake. Uga, umume situs sosial nggabungake pratinjau gambar kaya ing Facebook.Nambah lalu lintas nganggo facebook
  16. Promosi pamimpin industri liyane lan blog-e. Nyebut kanca sampeyan minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten. Yen konten sampeyan pantes, bakal dituduhake karo pamirsa. Akeh pimpinan kasebut duwe pamirsa sing akeh banget. Asring, nalika rekan nyebut aku, aku kepeksa menehi komentar ing situs kasebut lan nuduhake link kanthi sosial karo pamirsa. Yen konten luar biasa, aku bakal nuduhake postingan babagan iki. Iki bakal ngasilake link bali saka situsku menyang duweke, anak sungai anyar sing bisa dilewati.
  17. Tambah tombol sosial lan alat tetenger sosial seneng Twitter, Facebook, LinkedIn, Google lan StumbleUpon supaya bisa diucapake kanthi lisan. Iki ngidini para pamirsa promosi sampeyan… gratis .. menyang pamirsa! Biasane tegese luwih akeh yen ana ing jaringan sampeyan nyaranake konten. Fokus kanggo nuduhake sosial ngasilake lalu lintas paling gedhe sing durung tau dideleng situs kita.
  18. Nambah lalu lintas kanthi mbayarMbayar promosi. Yen sampeyan wis ngupayakake nggawe jabatan sing hebat, kenapa ora mbayar kanggo promosi? Yen sampeyan duwe tautan sosial ing situs kaya kita, sawetara pengunjung bakal nesu nalika ndeleng 1 lan 0 ing tombol sosial sampeyan. Ana jaringan sing hebat kanggo retweet, seneng lan +1 konten sampeyan kanthi sithik utawa ora apa-apa.
  19. Nyemprotake konten lawas. Mung amarga konten sampeyan wis lawas, ora ateges wis ketinggalan jaman. Aja nggunakake tanggal ing konstruksi URl lan ngirim artikel - sampeyan pengin nggawe manawa pamirsa nganggep sampeyan aktif lan konten isih relevan. Sepisan sewulan, priksa konten sing peringkat kanthi apik nggunakake alat kaya Semrush lan ngoptimalake maneh judhul kaca, konten lan data meta kanggo tembung kunci sing rangking.
  20. Ndhukung lalu lintas kanthi volume akeh kontes, promosi lan hadiah seneng PunchTab. Taktik iki ora mesthi ngasilake pengunjung sing paling relevan, nanging amarga ngasilake lan promosi, sampeyan bakal tetep sawetara lalu lintas anyar.
  21. Aja ngremehake kekuwatan media tradisional, luwih-luwih yen sampeyan ora kerja ing sektor teknologi. Sebutake ing industri lan majalah, presentasi perdagangan, jaminan penjualan, kertu bisnis, uga faktur… nyedhiyakake URL menyang situs web, blog, lan situs sosial perusahaan sampeyan bakal nambah lalu lintas. Hubungan umum wong duwe hubungan karo industri lan duwe wektu lan bakat kanggo crita ... sampeyan ora. Sawetara lalu lintas paling apik yaiku liwat wartawan tradisional ing perusahaan media utama sing nulis babagan kita utawa ngewawancarai.
  22. Sebarake konten sampeyan ing klompok industri on LinkedIn lan forum. Sawetara wong SPAM omong kosong saka sawetara klompok, nanging liyane aktif banget - lan nalika wong ngerti yen sampeyan wis nulungi lan ngerti barang sampeyan, pungkasane bakal bali menyang situs sampeyan. Dheweke uga bisa nemokake diskusi liwat telusuran.
  23. Nambah lalu lintas liwat situs Q lan A.Kaya dene klompok industri sing nulungi nambah lalu lintas, uga uga mangsuli pitakon sing relevan Pitakon lan Wangsulan situs Sawetara uga ngidini sampeyan ngrujuk link ing tanggepan sampeyan. Situs Q&A njeblug popularitas nanging kayane rada suwe. Nanging, ing kono wong golek jawaban - lan yen sampeyan duwe link menyang konten kanthi pitakon sing apik, mula bakal bali menyang situs sampeyan.
  24. Panelusuran lan ngawasi sosial kanggo tembung kunci sing kasebut ing diskusi sing bisa mbantu situs utawa blog sampeyan. Apa sampeyan wis nyiyapake tandha kanggo jeneng pesaing, jeneng produk, tembung kunci industri? Mengkaji kanthi rutin bakal nyedhiyakake sampeyan menyang pamirsa calon pengunjung sing luwih gedhe. Iki uga bakal nggawe jaringan pribadi lan panguwasa nalika nyedhiyakake informasi sing penting.
  25. Link-umpan isih dadi sarana sing efektif banget kanggo nambah lalu lintas. Miturut Search Engine Journal, 5 jinis artikel kayane ngasilake akeh backlinks lan akeh kegiatan virus. Dheweke minangka Berita, Kontras, Serangan, Sumber Daya lan Humor. Posting blog iki, kayata, minangka postingan sumber.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Dhaptar apik. Kanggo nambah, aku uga nggunakake gambar sing apik ing kaca lan nuduhake ing Pinterest, Facebook, Instagram lan link menyang situs webku. Nggawe versi presentasi kontenku lan nuduhake ing SlideShare.net, Scribd lan situs enggo bareng file liyane uga ngewangi para pamirsa lan lalu lintas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.