Strategi sing Terbukti kanggo Nambah Lalu Lintas Situs Web

nambah lalu lintas

BWHGeek wis ngasilake infographic iki babagan cara kanggo nambah lalu lintas menyang situs sampeyan. Aku ora yakin aku setuju karo BWHGeek babagan host sing paling apik… sing disenengi Flywheel (lan afiliasi) lan aku yakin infographic duwe celah gedhe… seluler.

Optimisasi ponsel situs sampeyan liwat desain responsif, tema seluler lan / utawa aplikasi seluler minangka cara sing luar biasa kanggo ningkatake lalu lintas. Kita dhewe iPhone lan aplikasi Android saya tuwuh kanthi luwih cepet tinimbang lalu lintas web (proporsional). Duwe situs sing dioptimalake seluler lan aplikasi apik kanggo rangking mesin telusuran lan telusuran seluler uga. Entuk seluler. Saiki

Yen ora, aku seneng saran ing infographic iki - utamane masang strategi newsletter email lan promosi mbayar. Mbayar lalu lintas menyang situs sampeyan karo vendor sing ngeterake pengunjung sing relevan (kaya Outbrain lan StumbleUpon Ads) uga bisa nulungi para pamirsa lan njaga supaya pengunjung sing asale mbayar.

Tambah-Lalu Lintas-menyang-Situs Web Sampeyan

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo tips Douglas. Bubar dadi blogging tamu lan muga-muga bisa ngasilake lalu lintas. Ditambah dadi pria media sosial, aku mesthi nyoba ngandhani wong-wong sing kudu digunakake lan yen digunakake, dioptimalake.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.