10 Cara Nambah Sales ing taun 2012

nambah sales

Pancen apik banget yen ndeleng infographic sing mung nggawe sawetara ide… ​​lan iki bakal ditindakake. Ana akeh strategi kanggo nambah dodolan ing njaba, nanging para pemasar minangka strategi sing bakal mutusake. Jarang kita kepenak nindakake kabeh. Aku mesthi nyengkuyung klien supaya nggunakake teknologi sing saya akeh - ing kasus iki seluler uga otomatisasi pemasaran minangka taktik sing bakal daklakokake amarga efektifitas pemasaran lan efektifitas biaya.

Pelanggan mesthi dadi inti ing bisnis apa wae. Nanging, ing 2012, pelanggan bakal mbutuhake perhatian sing luwih akeh tinimbang sadurunge. Untunge, bisnis bisa gampang ngrampungake kanthi ngrangkul Analytics lan teknologi anyar sing bakal mbantu dheweke nggawe hubungan sing durung tau ana sadurunge karo para pelanggan. Mangkene cara paling apik Truaxis kanggo nambah sales ing taun anyar nalika menehi pelanggan apa sing dibutuhake, nalika dibutuhake. Saka: 10 Cara kanggo Nambah Sales ing 2012

SYss2

4 Komentar

  1. 1

    Pamilik bisnis ngirim ngirim 10 aturan kasebut ing jejere peraturan negara bagian lan federal supaya saben wong bisa ndeleng saben dina… Pakaryan apik Douglas !!

  2. 2

    Douglas, Infographic apik. Aku wis ngindhari analytics lan metrik nanging sinau luwih akeh saben dina. Matur suwun informasi lengkap sing bisa daklamar kanggo upaya mine lan klien. Anget, Susan

  3. 3

    Iki minangka dhaptar sing apik supaya kabeh pamilik bisnis cilik kudu tetep migunani. Sanajan kabeh sing ana ing dhaptar bisa uga ora ditrapake kanggo kabeh jinis bisnis, akeh sing ditrapake kanggo kabeh bisnis lan yen langkah-langkah tambahan ditindakake sajrone taun. Aku ngira ndhuwur yaiku: hubungan pelanggan, pangerten analitik web, penargetan, telusuran lokal, analitik pemasaran lan media sosial. Yen bisnis cilik fokus ing sektor kasebut, mula bakal bisa entuk bathi kanthi signifikan ing pungkasan taun lan duwe strategi sing kuat kanggo miwiti taun 2013 ing sikil tengen.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.