2 Komentar

  1. 1

    Iki minangka infographic sing apik banget. Matur nuwun kanggo nuduhake Doug!

    Nalika aku ndeleng ana rong cara kanggo nambah tampilan kaca ing situs web:
    Cara ekstensif (entuk pengunjung anyar).
    Cara intensif: mbujuk para pamaca sing wis ana supaya maca luwih akeh (ngapikake tampilan kaca / sesi

    Kita bubar nerbitaké sawijining kiriman sing fokus ing "cara intensif", ngemot sawetara tips sing bisa ditrapake.

    Aku mikir aku kudu ngowahi artikel iki dadi infographic. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.