Nambah Kaca saben Kunjungan lan Kurangi Tarif Bouncing

tingkat bouncing

Kayane akeh perusahaan sing wis kerja bareng aku duwe nalika ndeleng kaca saben kunjungan lan nyuda tingkat bouncing. Amarga iku metrik sing misuwur, aku ndeleng akeh perusahaan sing nyedhiyakake target direktur online nambah dheweke. Aku ora menehi saran lan aku arang peduli manawa tingkat bouncingku luwih saka wolung puluh persen.

Mbok reaksi sing paling lucu babagan iki sing dakdeleng yaiku wong sing ngilangi kaca utawa postingan blog supaya masarakat kudu ngeklik link kanggo terus menyang kaca sabanjure kanggo ngrampungake maca artikel kasebut. Iki uga umum karo situs sing dibayar kanthi pariwara…. tampilan kaca liyane bisa padha karo luwih akeh penghasilan lan luwih akeh pariwara sing bakal diselehake.

Mesthi wae, kaca-kaca saben kunjungan tambah lan tarif bouncing mudhun - ora preduli yen konversi uga mudhun, amarga para pamaca jengkel ora entuk konten sing digoleki.

Yen sampeyan pengin nambah kaca kanthi tulus saben kunjungan lan nyuda tingkat bouncing, aku nyaranake ing ngisor iki:

  • Gawe halaman sampeyan gampang diwaca! Tulis konten pithy sing apik banget sing bisa digunakake judhul, subheading, dhaptar bulet, dhaptar nomer, lan istilah sing dicetak kandel kanthi efektif Iki bakal ngidini wong luwih gampang mencerna kiriman sampeyan lan mutusake arep nyelam luwih adoh utawa ora. Kebangkrutan ing kaca teks raksasa minangka cara sing apik kanggo nggawe wong mumbul.
  • Nyedhiyakake alternatif kanggo para pengunjung! Ngiringi konten sampeyan karo isi sing ana gandhengane. Kanthi nyediakake kiriman, kaca, utawa panggilan tumindak sing gegandhengan karo konten sampeyan, sampeyan menehi sawetara opsi tambahan kanggo sing maca tinimbang ora mumbul kabeh. Kanggo WordPress, aku nggunakake plugin Kiriman sing gegandhengan karo WordPress. Bener banget.

Secara pribadi, aku yakin manawa tingkat bouncing lan kaca saben kunjungan minangka metrik konyol kanggo bisnis kanggo ngukur sukses pemasaran online. Kajaba sampeyan bisa menehi sawetara korélasi ing antarane konversi karo tampilan kaca, kenapa sampeyan bakal peduli manawa ana wong sing nemokake situs sampeyan lan mumbul? Mungkin dheweke dudu pengunjung sing bener? Mbok menawa situs sampeyan entuk asil telusuran sing dhuwur kanggo tembung kunci sing ora relevan. Apa sampeyan bakal ngukum tim pemasaran kasebut?

Minangka bisnis, situs web utawa blog sampeyan kudu nuntun petunjuk anyar, mbantu njaga pelanggan saiki, utawa mbantu nggawe panguwasa kanggo sampeyan ing industri (sing nggawe petunjuk anyar lan mbantu njaga pelanggan). Konversi kudu dadi metrik sampeyan! Ora Kaca saben Kunjungan utawa Tarif Bouncing. Aku seneng yen para pelanggan mlebu ing situsku, nemokake formulir kontak, lan mumbul!

PS: Yen sampeyan publikasi web lan dhuwit sampeyan entuk saka pendapatan pariwara, mula sampeyan bisa uga kuwatir babagan tingkat bouncing lan kaca saben riko amarga ora hubungan langsung karo penghasilan situs sampeyan. Nanging, aku pancen negesake babagan perusahaan lan situs.

One comment

  1. 1

    Maca apik, matur nuwun kanggo nuduhake Douglas!

    Sing nggawe situs luwih apik supaya tetep luwih dawa yaiku kasunyatan ngerti apa sing dibutuhake lan bisa menehi supaya bisa luwih gampang. Mesthi bakal nambah konversi! Sing paling gampang tekan kana, paling gampang nemokake apa sing digoleki lan saya percaya karo sampeyan mbesuk!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.