Nambah Kaca saben Kunjungan lan Kurangi Tarif Bouncing

tingkat bouncing

Kayane akeh perusahaan sing wis kerjo bareng duwe nalika ndeleng kaca saben kunjungan lan nyuda tingkat bouncing. Amarga iku metrik sing misuwur, aku ndeleng akeh perusahaan sing nyedhiyakake target direktur online nambah dheweke. Aku ora menehi saran lan aku arang peduli manawa tingkat bouncingku luwih saka wolung puluh persen.

Mbok reaksi paling lucu babagan iki sing dakdeleng yaiku wong sing ngilangi kaca utawa postingan blog supaya masarakat kudu ngeklik link kanggo terus menyang kaca sabanjure kanggo ngrampungake maca artikel kasebut. Iki uga umum karo situs sing dibayar kanthi pariwara…. tampilan kaca liyane bisa padha karo luwih akeh penghasilan lan luwih akeh pariwara sing bakal diselehake.

Mesthi wae, kaca-kaca saben kunjungan tambah lan tarif bouncing mudhun - aja nganti konversi uga mudhun, amarga para pamaca jengkel ora entuk konten sing digoleki.

Yen sampeyan pengin nambah kaca kanthi tulus saben kunjungan lan nyuda tingkat bouncing, aku nyaranake ing ngisor iki:

  • Gawe halaman sampeyan gampang diwaca! Tulis konten pithy sing apik banget sing bisa digunakake judhul, subheading, dhaptar bulet, dhaptar nomer, lan istilah sing dicetak kandel kanthi efektif Iki bakal ngidini wong luwih gampang mencerna kiriman sampeyan lan mutusake arep nyelam luwih adoh utawa ora. Kebangkrutan ing kaca teks raksasa minangka cara sing apik kanggo nggawe wong mumbul.
  • Nyedhiyakake alternatif kanggo para pengunjung! Ngiringi konten sampeyan karo isi sing ana gandhengane. Kanthi nyediakake kiriman, kaca, utawa panggilan tumindak sing gegandhengan karo konten sampeyan, sampeyan menehi sawetara opsi tambahan kanggo sing maca tinimbang ora mumbul kabeh. Kanggo WordPress, aku nggunakake plugin Kiriman sing gegandhengan karo WordPress. Bener banget.

Secara pribadi, aku yakin manawa tingkat bouncing lan kaca saben kunjungan minangka metrik konyol kanggo bisnis kanggo ngukur sukses pemasaran online. Kajaba sampeyan bisa menehi sawetara korélasi ing antarane konversi karo tampilan kaca, kenapa sampeyan kepengin ngerti manawa ana wong sing nemokake situs sampeyan lan mumbul? Mungkin dheweke dudu pengunjung sing bener? Mbok menawa situs sampeyan entuk asil telusuran sing dhuwur kanggo tembung kunci sing ora relevan. Apa sampeyan bakal ngukum tim pemasaran kasebut?

Minangka bisnis, situs web utawa blog sampeyan kudu nuntun petunjuk anyar, mbantu njaga pelanggan saiki, utawa mbantu nggawe panguwasa kanggo sampeyan ing industri (sing nggawe petunjuk anyar lan mbantu njaga pelanggan). Konversi kudu dadi metrik sampeyan! Ora Kaca saben Kunjungan utawa Tarif Bouncing. Aku seneng yen para pelanggan mlebu ing situsku, nemokake formulir kontak, lan mumbul!

PS: Yen sampeyan publikasi web lan dhuwit saka pendapatan pariwara, sampeyan bisa uga kuwatir babagan tingkat bouncing lan kaca saben riko amarga ora hubungan langsung karo penghasilan situs sampeyan. Nanging, aku pancen negesake babagan perusahaan lan situs.

Komentar siji

  1. 1

    Wacan sing apik, matur nuwun kanggo nuduhake Douglas!

    Apa ndadekake situs luwih atraktif kanggo tetep maneh iku kasunyatan ngerti apa padha kudu lan bisa menehi kanggo wong-wong mau minangka luwih gampang sabisa. Sing bakal nambah konversi mesthi! Sing paling gampang teka ing kana, sing paling gampang golek apa sing digoleki lan bakal luwih dipercaya ing wektu sabanjure!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.