14 Tips Ngapikake Kinerja Panelusuran Organik ing Google

Depositphotos 33099063 s

Salah sawijining kabutuhan paling dhasar kanggo nggawe strategi SEO sing menang yaiku ningkatake rangking telusuran organik Google. Senadyan kasunyatan manawa Google terus-terusan ngapikake algoritma mesin telusuran, ana sawetara praktik paling dhasar kanggo sampeyan miwiti ngapikake, sing bakal mlebu menyang Top 10 emas ing kaca siji lan njamin manawa sampeyan kalebu barang-barang potensial sing ditemokake para pelanggan nalika nggunakake telusuran Google.

  1. Netepake dhaptar tembung kunci - Mikir babagan carane wong nggoleki produk lan layanan sampeyan, nggawe dhaptar tembung kunci iki, lan priksa perkiraan lalu lintas kanggo saben istilah kanthi alat kaya Perencana Kata Kunci Google. Dhaptar dhaptar sampeyan kanthi istilah sing paling dhuwur lan paling dhuwur.
  2. Konten sing apik bakal menang - Tansah elinga yen nulis menarik, konten berkualitas tinggi sing narik minat lan meksa pengunjung supaya nuduhake lan ngubungake maneh, penting banget. Konten sing apik duwe kemungkinan paling apik dadi konten virus, lan Google menehi virality konten ing algoritma peringkat.
  3. Gawe kaca sudhut - Yen sampeyan duwe 10 kaca sing ana gandhengane karo tembung kunci sing padha, Google bakal angel nemtokake kaca sing cocog. Nanging, coba pikirake nggabungake konten sampeyan dadi siji kaca cornerstone. Kanthi siji kaca landasan berwibawa ing topik tartamtu, ora ana kebingungan SEO, lan sampeyan kudu pangkat luwih dhuwur.
  4. Gunakake pengulangan tembung kunci lan variasi ing konten kaca - Nggawe konten kaca sing relevan isih dadi cara paling apik kanggo pangkat dhuwur, lan bagean gedhe saka nggawe konten yaiku nggunakake tembung kunci sing ditarget. Aja asring mbaleni tembung kunci kanthi nggunakake tulisan sing apik, nanging sampeyan kudu mbaleni tembung kunci ing konten 2-3 kaping kanggo kaca sing luwih cendhak lan 4-6 kali kanggo kaca sing luwih dawa. Kalebu tembung kunci penting ing 50 tembung dhisik, amarga panempatan awal bisa dadi sinyal sing relevan.
  5. Optimalake judhul kaca sampeyan - Ing Tag HTML nemtokake judhul kaca web lan tegese dadi gambaran ringkes konten kaca kasebut. Google nganggep iki minangka elemen SEO kaca paling penting nomer loro. Tetep judhul kaca sangisore 70 karakter, kanthi judhul kunci sing penting, luwih dhisik ing wiwitan. Sampeyan uga apike nyakup jeneng perusahaan uga ing pungkasan.
  6. Tulis deskripsi meta sing menarik - Ing Tag HTML tegese minangka panjelasan ringkes babagan konten kaca web lan duwe peran gedhe kanggo njupuk klik saka pangguna. Tetep deskripsi meta miturut 150 karakter. Sampeyan uga kudu nyakup target tembung kunci ing teks, amarga ana tembung sing cocog karo pitakon telusuran pangguna bakal ditampilake kanthi kendel.
  7. Gunakake variasi tembung kunci minangka teks jangkar kanggo ngubungake internal - Nggunakake teks jangkar sing deskriptif lan relevan mbantu Google nemtokake apa sing diarani kaca. Nalika nggunakake tautan internal, sampeyan kudu nggunakake teks jangkar sing variasi cedhak saka target tembung kunci kanggo kaca kasebut, tinimbang frasa kaya klik kene or download kene. Nanging aja kakehan tembung kunci sing cocog. Nggunakake variasi sing cedhak bakal mbantu sampeyan pangkat luwih apik kanggo tembung kunci liyane.
  8. Aja lali babagan tag ALT - Tag ALT yaiku elemen HTML sing digunakake kanggo nemtokake teks alternatif sing bakal ditampilake nalika elemen sing ditrapake (kayata gambar) ora bisa ditampilake. Tag ALT bisa nduweni korélasi sing kuat karo rangking Google SEO, dadi yen sampeyan duwe gambar lan elemen liyane ing kaca web sampeyan, sampeyan kudu nggunakake tag ALT deskriptif kanthi tembung kunci sing ditarget kanggo kaca kasebut.
  9. Jeneng URL sampeyan penting - URL sing luwih cendhek kayane luwih apik ing rangking telusuran Google tinimbang sing luwih dawa, mula elinga yen sampeyan nggawe situs. Supaya garis miring minimal. Sampeyan uga kudu kalebu tembung kunci ing jeneng URL sampeyan, lan coba nyelehake luwih cedhak karo jeneng domain sampeyan. Yen sampeyan duwe pirang-pirang tembung kunci ing URL, pisah nganggo tanda hubung.
  10. Ora duwe topi ireng - SEO topi ireng nuduhake praktik nyoba ngapusi mesin telusuran supaya sampeyan menehi rangking luwih dhuwur kanthi nggunakake taktik sing ora etis, kayata tuku tautan. Sanajan sampeyan seneng ningkatake rangking sawetara amarga taktik topi ireng, bisa uga ora suwe. Google dadi luwih apik kanggo nemokake trik sing kotor lan mengko utawa mengko kemajuan sampeyan bakal ngilangi nganyari algoritma, utawa luwih elek maneh, situs sampeyan bakal ngilangi kabeh indeks.
  11. Lacak pengunjung lan pituduh sampeyan - Kanggo ngoptimalake asil SEO, penting kanggo ngukur pengaruh saka upaya sampeyan ing lalu lintas situs web lan generasi timbal / penjualan. Alat Webmaster Google bisa menehi wawasan penting babagan fungsi situs sampeyan lan ngenali kemungkinan kesalahan sing kudu dibenerake. An Analytics alat kayata Analytics Universal Google migunani kanggo ngukur pangowahan lalu lintas telusuran uga nglacak interaksi pengunjung karo situs web sampeyan sing minangka asil langsung saka SEO. Alat otomatisasi pemasaran lan alat nelusuri telpon (kaya Pelacakan telpon DialogTech) bisa mbantu sampeyan ngikat timbal lan adol bali menyang SEO.
  12. Entuk sosial - Sinyal sosial wis nyebabake rangking Google SEO lan akeh ahli industri percaya yen bakal nambah. Yen durung, coba atur sawetara kaca media sosial kayata Google+ lan Facebook, lan wiwiti melu pamirsa.
  13. Duwe strategi bangunan link - Bangunan link minangka istilah sing angel kanggo praktik nggawe link eksternal anyar menyang situs sampeyan. Ngluwihi nggawe konten hebat sing pengin dituduhake, blogging tamu lan takon webmaster saka situs berwibawa sing relevan karo bisnis sampeyan kanggo ngubungake maneh menyang kaca minangka cara sing apik kanggo nggawe link. Yen bisa, gunakake tembung kunci minangka teks jangkar kanggo tautan, amarga iki bakal bisa ngirim sinyal menyang Google manawa kaca sampeyan cocog karo syarat kasebut.
  14. Investasi ing situs sing ramah seluler - Google wis ngumumake a algoritma peringkat sing ramah seluler sing bakal nduwe pengaruh signifikan marang asil telusuran seluler. Kira-kira 50% kabeh telusuran sing ditindakake ing Google ana ing piranti seluler, saiki wayahe ngoptimalake seluler lan mesthekake rangking sampeyan ora nyebabake.

Kanggo sinau praktik paling apik kanggo nambah peringkat telusuran organik lan ROI iklan telusuran Google SEO lan PPC, ebook iki bisa mbantu, Pandhuan Marketer kanggo Lacak Telpon kanggo Google SEO lan PPC.

26 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Ora. URL Canonical yaiku ing endi sampeyan duwe 100% duplikat konten ing situs, subdomain utawa domain lan pengin mesin telusuran fokus ing siji kaca tinimbang mbagi panguwasa ing antarane kabeh. Kaca sudhut minangka kaca topik. Sampeyan pengin nggawe manawa ora misahake wewenang babagan topik tartamtu ing antarane kaca. Luwih becik kaca kurang duwe topik sing lengkap babagan topik tinimbang pirang-pirang kaca sing beda-beda nganggo verbaage lan panjelasan. Coba ngrancang hierarki kanggo situs sampeyan lan mutusake kaca kunci sing dikarepake ing hirarki kasebut ... banjur bangun kaca landasan kasebut.

  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8

    Kirim apik! Aku wiwit ngelingi yen ngoptimalake konten sampeyan adoh saka pandhuan "SEO" standar lan luwih fokus karo pengalaman pangguna / situs web sing ramah seluler dadi gedhe. Babagan liyane sing kudu digatekake yaiku kacepetan! Saiki kita urip ing jalur sing cepet, dadi bagean saka pengalaman panganggo uga bisa dianggep "Aja ngenteni Timmy sethithik". Entuk konten sing dioptimalake kanggo narik kawigaten para pangguna kanthi cepet.

  8. 9
  9. 10
  10. 11

    Matur suwun sanget. Aku bakal miwiti nganyari situs web kanthi luwih rutin. Informasi ringkes, ringkes lan renyah… Keren! Aku ngira yen pangukuran kegiatan SEO iku penting banget - nuduhake cara sing tepat. Iki kabeh sing lagi ditindakake. Total revamp SEO situs web desain web kita.

    Aku ngerteni informasi iki bakal mbantu aku nambah SEO ing blogku. Prima lan kanggo titik. SEO = Konten kualitas, KW kompetitif & realistis utawa frase kunci, ngoptimalake tautan lan aja nganti spamming - mung kunci kanggo entuk rangking sing apik. Tetep seger konten pancen penting. Uga kelingan kanggo entuk tautan mlebu kanggo kaca lan artikel tartamtu pancen bisa mbantu.

    Cetha kula manawa SEO ora mung nyengkuyung asil nanging uga duwe tingkat konversi paling dhuwur yen dibandhingake karo bentuk pemasaran online liyane. Tindakake artikel sing apik, lan aku bakal terus bali! 🙂

  11. 12
  12. 13
  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17

    Iki pancen artikel sing apik kanthi akeh informasi sing migunani. Sejujuré, saiki aku ngerti kekurangan pengetahuan babagan kata kunci lan deskripsi meta sing apik. Kanthi tembung liyane, aku kudu nambah iki. Matur nuwun!

  17. 18

    Aku mikir dina iki, konten ora bisa nggawa kabeh lalu lintas menyang sampeyan yen nerbitake tanpa langkah sing bener. Matur nuwun kanggo konten sampeyan.

  18. 19
  19. 20

    cara nambah lalu lintas organik ing situs web. aku wis nindakake kabeh perkara kanggo nambah lalu lintas ing situs web nanging aku ora duwe asil. apa strategi nyata kanggo nambah lalu lintas organik ing situs web

    • 21

      Situs sampeyan wiwit entuk rangking organik miturut SEMRush, nanging sampeyan isih dikubur ing mesin telusuran. Aku nyaranake sampeyan pindhah menyang CMS kaya WordPress lan nerbitake artikel sing penting kanthi terus-terusan, bisa uga infographic. Lan yen sampeyan bisa entuk sawetara kiriman tamu ing wilayah sampeyan sing bisa nyambung menyang situs ing bio penulis, sampeyan bisa nyepetake panguwasa telusuran.

  20. 23

    Saran sampeyan migunani banget kanggo aku. SEO adhedhasar konten pancen akeh mupangate saiki. Kita uga nindakake SEO lan tips sampeyan menehi luwih akeh gaweyan.

  21. 24
  22. 25

    kene akeh informasi lengkap ing kene. Sampeyan lan komentator liyane bisa uga wis nutupi kabeh. Para pamiarsa uga kudu eling yen metrik pangguna duwe peran gedhe kanggo mbantu Google ngerti yen pangguna ngrampungake tugas saben kaca / entitas. Iki langsung melu mriksa platform Analytics favorit lan ngerti kepiye pangguna sing melu ing saben konten. Pangerten babagan iki menehi sampeyan wawasan babagan manawa pangguna nemokake konten sing apik, informatif, lan / utawa bisa dituduhake.

  23. 26

    Hei, Blair,
    Barang sing apik tenan !!
    ya, situs web sing ramah seluler, judhul meta, deskripsi meta, judhul meta lan liya-liyane digunakake kanthi apik kanggo entuk lalu lintas lan pangkat luwih akeh. Uga, ngoptimalake gambar, nggunakake konten sing relevan, nambah wektu mbukak situs penting banget kanggo entuk asil sing luwih apik. Matur nuwun kanggo nuduhake tips penting iki. Aku wis sinau sawetara cara anyar saka kiriman sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.