5 Cara Nambah Jangkauan Organik ing Facebook

nambah jangkauan organik facebook

Nalika Facebook asring mandheg kaping pisanan ing media sosial, dudu platform media sosial paling apik kanggo nggayuh target pamirsa. Ora ana sing ora ana ing kono, mung ora larang regane kanggo mbuwang dhuwit kanggo kampanye telusuran mbayar kanggo narik perhatian kaca Facebook kita. Aku seneng? Mesthi… nanging aku yakin manawa aku duwe komunitas tunangan ing kana, aku uga bakal ora duwe dhuwit. Facebook pancen wis nemokake soang emas nalika nolak asil kaca organik (6%) lan terus ndeleng kenaikan pendapatan promosi.

Kasunyatane, ing sawetara taun kepungkur, jangkauan Facebook organik wis mudhun 49%. Locowise nganalisa jangkauan organik lan nemokake akeh faktor sing nyumbang, kalebu jumlah halaman sing disenengi:

  • Kanggo kaca cilik kanthi kurang saka 10,000 seneng, tautan lan foto isih ana aturane.
  • Kanggo kaca sing luwih gedhe antara 10,000 nganti 99,999 like, postingan link isih paling apik nanging video dadi luwih penting nanging asile mudhun saka kaca kanthi ngisor sing luwih cilik.
  • Kanggo kaca luwih saka 100,000 seneng, statistik luwih mudhun.

Neil lan tim hebat ing Quick Sprout nggabungake infographic iki, Cara Ngapikake Pencapaian Organik Facebook, sing nemtokake limang strategi kunci kanggo nambah jangkauan organik. Gunakake strategi sing wis kabukten sing digunakake para pemasar sosial sing luwih canggih, nundha supaya sampeyan ora bisa bersaing, nuduhake foto nyata tim sampeyan, melu dhewe lan nuduhake piktografi lan infografis.

Nambah Tekan Facebook Organik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.