7 taktik kanggo nambah penjualan blanja preinan

tren blanja preinan

Kita nyedhiyakake akeh informasi sadurunge dina iki Sales Sales lan tanggal, ramalan lan statistik sing gegandhengan, saiki kita pengin nuduhake infographic babagan carane sampeyan bisa njupuk kauntungan saka tren kasebut kanggo nambah konversi online nalika musim liburan.

Wayahe taun maneh! Frenzy blanja preinan arep diwiwiti. Singkir nglumpukake macem-macem statistik (25!) babagan tren blanja, plus nambah sawetara ide kanggo Kampanye sing bakal mbantu sampeyan nyambung karo luwih akeh penggemar lan pandhereke sajrone sawetara minggu sabanjure.

  1. Isih akeh wektu kanggo njaluk hadiah ing ngarep lawang, mula saiki wayahe nawakake kampanye gratis ongkir!
  2. Pengin ngirit biaya pengiriman? Kepiye babagan menehi diskon kanggo pelanggan sing pengin jupuk sing tuku ing toko sampeyan?
  3. Nawakake promosi liwat media sosial sing narik minat komunitas sampeyan langganan liwat email supaya sampeyan bisa meksa tawaran ing saindenging musim.
  4. Saiki yen wis duwe email kasebut, jadwalake nawakake dina sajrone musim preinan.
  5. Nggawe keuntungan saka kamar pamer lan nyedhiyakake penawaran mung seluler supaya tuku ing toko sampeyan!
  6. Ngomong babagan seluler, sampeyan kudu masang kupon siap seluler. Klub tulisan isih minangka cara sing apik kanggo nyurung diskon kanggo pelanggan, miwiti lan nawakake sawetara kupon sajrone preinan.
  7. Manfaatke musim blanja lan wiwiti jangka panjang Lotre kanggo pelanggan email dadi langganan lan aktif ing email tawaran sing sampeyan kirim.

preinan-statistik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.