Apa sing Wis Wis Wis Ditindakake Kanggo Nambah Keterlibatan ing Twitter

nambah keterlibatan twitter

This last year, we've worked hard on improving our engagement on Twitter. Rather than multiplying the conversations across our corporate blogging, agensi marketing, teknologi pemasaran, Lan pribadi accounts, I've focused the strategy:

  • Aku wis pensiun akun blogging perusahaan. Pemasaran konten minangka fokus Martech, kenapa pamirsa pamisah kaya ngono? Wong sing ngoperasikake blog perusahaan kudu luwih fokus ing pemasaran.
  • Aku wis fokus the marketing account on sharing industry information, our articles, podcasts, videos and other highly relevant information. We also periodically re-share popular content. Twitter is a stream, not a bulletin board, so if you wish to reach your audience you have to be there when they are… and they're there all the time.
  • Agensi pemasaran, DK New Media, address focuses on work we are accomplishing, news with the agency, and local events and charities we're working with.
  • My pribadi akun iku mung - nuduhake campuran kabeh perkara ing ndhuwur kanthi taburan pribadine lan urip ing omah uga.

We're also sharing many more graphics on Twitter and making use of a better sharing integration that Jetpack supplied for WordPress. It's all working… the keterlibatan merek terus berkembang and my personal sharing has left my account flat. That's probably because I do share on topics that many avoid like politics and religion. Don't believe the hype on Transparan, it's a great way to lose followers.

Pemasaran dhewe utawa bisnis ing Twitter minangka gampang bisa dikuasai, nanging butuh wektu. Biasane, sampeyan ora bakal weruh asil sing apik saka Twitter sajrone sawetara wulan kepungkur, nanging sawise nem wulan nganti setaun, asile pancen apik banget. Neil Patel, Cara Nambahake Keterlibatan Twitter kanthi 324%

This infographic from Quick Sprout provides a great deal of insight and stats associated with Twitter. It's important to recognize that Twitter saya apik nawakake kanggo keterlibatan uga. Aku luwih seneng carane Neil ngiris Nalika Tweet stats between engagement and volume. I'm a firm believer that most companies shouldn't always be optimizing for peak hours on Twitter… but should focus on when their audience is far more engaged.

twitter-engagement-infographic

2 Komentar

  1. 1

    Aku mikir perkara penting liyane sing kudu dipikirake yen sampeyan minat karo keterlibatan Twitter yaiku otomatisasi. Sampeyan ora bisa mlebu menyang akun Twitter saben jam utawa luwih supaya bisa nerbitake apa-apa. Dadi nggunakake alat kaya Buffer, HootSuite utawa SocialOoomph iku kudu. Aku yakin ana alat sing luwih maju sing njupuk otomatis menyang level sing luwih gedhe, nanging alat kasebut kudune diwiwiti kanthi wiwitan.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.