Nambah produktivitas email nganggo mode offline

offline

offlineUmume wong sing ngerti aku ngerti babagan tresnaku Kothak mlebu Zero. Kaping pisanan digawe populer dening Merlin Mann, Inbox Zero minangka cara ngatur email lan nyimpen kothak mlebu dadi kosong. Iku apik banget produktivitas email sistem Aku wis njupuk konsep, nyaring rada suwe, lan nambah sawetara corak anyar. Aku uga mulang sesi pendhidhikan babagan produktivitas email rutin.

Sanajan aku dadi penggemar, ora kabeh wong gelem netepi kabeh langkah ing sistem Inbox Zero sing sejati. Aku asring tiba ing kreta dhewe lan kudu ngobrol maneh menyang papan sing disenengi email zen.

Nanging, ana salah sawijining teknik sederhana saka sistem iki sing bisa sampeyan tindakake kanthi cepet lan gampang, lan bisa uga bakal nggawe urip luwih gampang. Diarani "mode offline".

Umume program email modern (kayata Apple Mail, Outlook, lsp) duwe setelan sing diarani mode offline. Yen program email disetel menyang mode offline, ora bakal ana surat anyar lan kothak mlebu ora bakal saya gedhe. Yen kahanan iki diaktifake, sampeyan saiki bebas scan, proses, lan balesan email kanthi santai tanpa bakal diganggu karo surat sing mlebu.

Aku pisanan mikir babagan iki sawetara taun kepungkur nalika mabur. Saiki akeh maskapai sing nawakake WiFi nalika mabur, nanging umume, mabur biasane ateges wis pedhot kabeh. Aku bakal njupuk laptop ing pesawat lan aku wiwit ngelingi sepindah produksi nalika pesawat. Aku bisa mbales akeh email amarga aku ora ngganggu pesen sing mlebu. Seneng banget online sawise mlebu lan ngrungokake “whoosh!” 50 pesen sing dikirim kabeh sekaligus.

Nyelehake program email ing mode offline mung simulasi pengalaman lan asil produktivitas sing padha nanging kanthi bonus tambahan ngidini sampeyan nggunakake web lan alat liyane sekaligus.

Coba tes sederhana iki: sadurunge nutup program email, setel menyang mode offline saben wektu. Banjur, yen dibukak mbesuk, prentah kanggo njawab utawa ngolah email sing bisa ditindakake sadurunge disetel menyang mode online. Tindakake nganti seminggu lan priksa manawa sampeyan miwiti ngontrol email kanthi luwih apik.

Aku seneng ngrungokake komentar sampeyan ing ngisor iki!

3 Komentar

  1. 1

    Iki minangka tips sing apik! Aku wis kerja keras kanggo mlebu kothak mlebu nol, nanging dheweke terus wae! LOL Aku saiki duwe asisten sing nulungi panjaluk email / pitakon dhasar, nanging pungkasane dina, ora ana sing bisa menehi kabeh kanggo sampeyan. Aku bakal nyoba lan priksa manawa bisa mbantu. Matur nuwun lan kirim apik Pak Reynolds.

  2. 3

    Pateni nampa otomatis minangka nomer siji, langkah pertama kanggo mbantu sapa wae nambah produktivitas nganggo email.

    Iki ngowahi email saka game penjajah ruang (dheweke terus teka!) Menyang game solitaire (luangake wektu kanggo ngalahake dek.)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.